AKTUELNO

Budući da je pandemija koronavirusa paralisala ceo svet i da je najbezbednije praznike provesti kod kuće pravi je trenutak za uživanje u popularnim filmskih ostvarenjima koji će vam popraviti raspoloženje.

Uživajte u novogodišnjim i božićnim praznicima i filmovima koji će vam sigurno probuditi uspomene na detinjstvo, a mi vam donosimo pet najlepših, koji nikada nikome neće dosaditi.

Ovo su filmovi koji su često na repertoaru kada krenu praznici, a za sve romantične duše, evo malog podsetnika na filmove koji vam mogu ulepšati ovaj period.

1. Sam u kući (Home Alone)

Svi delovi filma nude zabavu za celu porodicu, a ako odgledate samo prvi deo, poželećete da odgledate SVE! Međutim, mnogi smatraju da, posle prvog dela, nijedan više nije ni morao da se snimi.

2. Polar ekspres (The Polar Express)

Ovaj neverovatan film oživeće sve božićne uspomene iz detinjstva.

3. Poslednji provod (Last Holiday)

Kvin Latifa živi život punim plućima nakon što joj je za praznike dijagnostikovana smrtonosna bolest.

4. 12 Božićnih sastanaka (12 Dates of Christmas)

Ejmi Smart i Mark Pol Goselar proživljavaju Badnje veče i svoj prvi sastanak čak 12 puta. Očekujte neočekivano.

5. U stvari ljubav (Love Actually)

Jedina romantična komedija na ovoj listi sačinjena je od nekoliko životnih priča, koje su svaka na svoj način zanimljive, tužne, srećne, ponekad isprepletane, jednom rečju - ljudske.

6. Hari Poter (Harry Potter)

Kada predlažemo Harija Potera, predlažemo prva dva dela koja su zaista u prazničnom duhu! Priča o mladom čarobnjaku popularna je već dve decenije, od pojave prvog filma, a i dan-danas je neizostavna pred Božić i Novu godinu.

#filmovi