AKTUELNO

Nakon zapažene beogradske premijere koja je 29. oktobra održana u MTS dvorani prvi Apolonov film "Džem od kavijara" stiže u bioskope 3. novembra.

- Naš Apolon, bog kućne zabave je malo proširio tu svoju zabavu u bioskopske sale, tako da će građani širom Srbije moći od sutra, 3. novembra da gledaju upravo ovaj film - rekla je Milica Damjanović, ambasadorka ''Apolona'' za TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla da je Apolon nakon samo godinu dana postojanja kao prvi regionalni onlajn servis, odlučio da u saradnji sa Telekom Srbija snimi u sopstvenoj produkciji 52 dugometražna filma.

- Film "Džem od kavijara" je prvi od njih - rekla je Damjanović koja je podsetila da je premijera ovog filma bila početkom septembra u Novom Sadu, a da je 29. oktobra održana i beogradska premijera u MTS dvorani.

- Moram da kažem da je po glasnoći i jačini smeha atmosfera bila prelepa, tako da verujem da će se svim građanima koji dođu da pogledaju ovaj film u bisokopima i zaista dopsati. Pogotovu sada u svetlu svih ovih dešavanja i zabrinutosti mislim da svima prija i odgovara neka duhovita atmosfera što donosi ovaj film - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je navela, ovo je urnebesna komedija gde su oslikani muško ženski odnosi, koji su svima dobro poznati, tu su i zaljubljivanja i neke priče, tako da verujem da će se svako pronaći u nekoj od tih uloga, i da će ostaviti dobar utisak na apsolutno sve, i na mlađu i na stariju publiku.

Ovu maestralnu komediju za sve generacije dočaraće iskusni Igor Đorđević, Zorana Bečić, Jelica Kovačević, Marko Gvero, Andrija Kuzmanović, ali i mladi i nadareni Nenad J. Popović, Tamara Šustić i Nikola Ugrinović.

Scenarista filma je Božidar Knežević a reditelj Ivica Vidanović.

Iz Apolona poručuju da neće svi najavljeni filmovi od najavljenh 52 biti prikazivani u bioskopima, ali će svi biti na Apolonovom servisu.

#Apolon

#Džem od kavijara

#Milica Damjanović

#Premijera