AKTUELNO

San o lavirintu može da bude veoma neprijatan.

Lavirint u snu opisuje vaš trenutni život i često simboliše otkrivanje0 izgubljene ličnost. On vas upozorava da morate da pronađete novi put ili da preispitate svoje planove.

Ujedno ovakav san je i simbol da će promena doći, ali samo ako pokušate da je ostvarite. Najgora stvar koja se može da se desi je da naletite na ćorsokak.

Generalno, kako navodi "Dream Christ", ljudi koji sanjaju lavirint su zabrinuti da li će da 0pronađu izlaz.

San da ulazite u lavirint

Ovakav san vam ukazuje na lični problem i unutrašnji sukob. U pitanju je podsetnik da morate da pronađete svrhu u svom životu. Lavirint se obično sanja onda kada ne znate šta želite.

Ukoliko ste sanjali da ste zarobljeni u lavirintu, to implicira da ste podlegli problemu i da ne dolazite do pravovremenog rešenja. Osećate da je vaš trud uzaludan i da rezultati izostaju.

Ako ste sanjali da vidite lavirint, onda morate da otklonite svoje sumnje, strahove i način na koji donosite odluke. U narednim danima pokušajte da potražite savet od mudrih ljudi.

Sanjali ste lavirint u kući

I ovaj san ukazuje na problem i loša osećanja poput depresije, tuge ili osećaja inferiornosti. Brinete za svoju stabilnost i odnose u porodici.

Ako sanjate da je lavirint u vašoj kući i ne činite ništa da izađete iz njega, vreme je da se probudite i reagujete. Ako pak pokušavate da se iskobeljate, san vas podstiče da shvatite da nećete ustuknuti i da samo ako pokušate možete da prevaziđete svoje probleme.

Podzemni lavirint u snu

Podzemni laviring je znak za lošu sreću. Ne nailazite na podršku i savet. Nalazite se u zatvorenom ciklusu i ne možete ni na koga da se oslonite. Deo vašeg ličnog rasta je da počnete sami da pronalazite odgovore i rešenja za svoje probleme.

San o vratima lavirinta

Ovaj komplikovan san i predstavlja rizike i izazove u vašem životu. Takođe je i znak da ste na dobrom putu, ali morate da odredite svoje ciljeve. Svaka vrata će vas odvesti na novo mesto gde ćete imati novi izbor. Ovaj san takođe predviđa i sreću, i nagoveštava da ćete stvoriti novi prostor za sebe, a posebno za ljude koji su bitni u vašem životu.

Mračan lavirint u snu

I ovo je znak loše sreće. Ovakav san je upozorenje da će se uskoro pojaviti nešto loše i da će vam promeniti život. Bolest, nesreća, raskid ili gubitak posla... Pomoglo bi ako biste bili oprezni narednih dana.

Lavirint bez izlaza u snu

Foto: Pixabay.com/Freesally

San o lavirintu koji nema izlaz vas upozorava da vaš život dostiže vrhunac konfuzije. Pokušajte da kristališete svoje misli i da se suočite sa situacijom, jer ako nastavite da lutate to može da ugrozi vašu budućnost.

Ovo je takođe i upozorenje da nešto nedostaje u vašem životu. Obično, ako sanjate o lavirintu bez izlaza, znači da vas porodica povređuje jer ste se distancirali od nje. Pomirenje je najbolja alternativa koju možete da sprovedete.

San o lavirintu u obliku stepenica

Ako ste sanjali stepenice koje su formirane kao lavirint, ovakav san označava kreativnost i samopouzdanje. Ovo je jasan znak da treba da pokažete šta znate u narednih nekoliko dana. Približavate se izazovi i morate da shvatite šta je dobro za vas i vašu budućnost.

Snovi sa stepenicama i lavirintom takođe predviđaju promenu ličnosti. Vreme je da menjate svoj način života jer vam uskoro dolaze nove mogućnosti. Međutim, ako ste neko ko samo ugađa drugima, nikada nećete napustiti lavirint.

San o lavirintu od ogledala

Ovakav san je loš znak. Morate da vodite računa o ljudima koje smatrate za prijatelje, jer će neki pokušati da vas prevare. Jednom kada dobiju ono što žele, okomiće se na vas. U takvoj situaciji važno je da budete na oprezu.

Uspešan izlazak iz lavirinta u snu

Najjasniji znak da ćete se osloboditi svih problema. Najlepši san o lavirintu. Uskoro ćete pronaći rešenje za problem koji vas je mučio. Međutim, ovakav san vas takođe upozorava i da morate da budete veoma strpljivi kada se suočavate sa izazovima.