AKTUELNO

Loše stvari uvek izaberu vas od čitavog okruženja, gubite novac, stvari, proživljavate raskide i ništa ne ide od ruke. To je uglavnom jedna normalna i prolazna faza života, deo psihičkog i fizičkog stanja, međutim, razni tekstovi o kletvama ukazuju da su ovo najčešći znakovi da vas je neko prokleo.

Nagli pad energije

Bili ste osoba puna života, energični, a onda ste odjednom izgubili volju, kao da ste u trenutku potonuli.

Finansijski gubici

Osoba ste koja vodi računa o finansijama. Pokosili su vas finansijski gubici, u smislu da ste odjednom izgubili nekim ulaganjem, ili ste se našli u bezizlaznoj situaciji.

Učestali ljubavni problemi

Vi ste uglavnom u stabilnim ljubavnim vezama, a u zadnje vreme doživljavate brodolome, raskide, razvod ili gubitak želje za seksom i ljubavi.

Foto: Pixabay.com

Noćne more

Svako bar jednom sanja neki košmar, i ti snovi znaju biti veoma užasni.

Gubite nakit

Izgubili ste omiljeni komad nakita ili se neobjašnjivo pokidao – i ovo je jedna od stvari koje se povezuju sa vračanjem.

Maler

Ovo je subjektivna stvar, ali vam i drugi ljudi kažu da imate seriju loše sreće koja nikako da prestane. To onda može zaista biti loš znak, koji ukazuje da vam je bačena neka kletva.

Foto: Pixabay.com

Neobjašnjiva bol

Imate učestale bolove, najčešće u predjelu donjeg dijela leđa, stomaka, u nogama, a ljekari nikako da otkriju uzrok tome.

Problem sa spavanjem

Kada se tokom noći budite ili preterano znojite, ne možete dugo da utonete u san, a nikada prije niste imali takvih problema, to može biti znak da ste nečija meta.

Pročitajte još: Internetom kruži NOVI BIZARAN izazov i bićete ŠOKIRANI kada čujete šta danas rade tinejdžeri (VIDEO)

#Običaj

#verovanja

'