AKTUELNO

Neke žene rešile su da sa svima podele neka svoja bizarna, seksualna iskustva.

Seksualni odnosi nekad sa sobom nose i jeziva iskustva i užasne greške. Neka su urnebesno smešna, a nekolicina žena je rešila da sa svetom podeli svoja loša iskustva.

Žestoko pušenje

Dečko i ja smo se malo zabavljaju tokom oralnog seksa, a u jednom je trenutku postao jako strastven. Nabio mi ga je u usta, a penis je otišao ispod jezika i uspeo je da mi rastrgne onu membranu koja jezik povezuje s dnom. Tri nedelje nisam mogla da pomerim jezik.

Skoro me ugušio

Jednom sam doživela napad astme usred seksa s novim dečkom. Nije znao da sam astmatičarka. Bio je na meni, u misionarskom položaju, a ja sam počela da se gušim. Gurala sam ga da dohvatim pumpicu protiv astme, a on je pitao: "Sviđa ti se to?" i počeo je još žešće da “udara”. Mislio je da svrš.vam, a ja sam imala napad.

Ubica erekcije

Kada mi se ne spava sa suprugom, uvek sprovodem sjajnu taktiku. On kaže da mu ja lako u sekundi ubijem želju za seksom. Jednom smo krenuli da se mazimo, pa sam usred predigre rekla "Moji roditelj pitaju da li smo slobodni ovaj vikend" ili ga pitam "Da li si upalio veš-mašinu" i sl. Naravno ima večeri kada mi imamo brutalni seks, ali ponekad mi je to naporno.

J. Stanković

#Partner

#Seks

#Žena

#želja

'