AKTUELNO

Priprema za meč je, kako kažu, najviše zakazala, a nedostaci igre zvezdinih fudbalera pokazali su se u brojnim aspektima. Totenhem je iskoristi sve mane crveno-belih i slavio pobedu koja je izvojevana bez mnogo problema.

U 4. kolu Lige šampiona Crvena zvezda sinoć je na stadionu Rajko Mitić izgubila od Totenhema sa rezultatom 0:4.

Foto: Tanjug/Marko Dobrnjaković

Razočarenje! Budimo otvoreni: priprema za utakmicu bila je slaba i Zvezda je ušla kao da ona ima četiri gola prednosti! Kada se igraju utakmice na kojima tim treba da pogine, treba da bude pakao kada se izlazi iz tunela, a ovi su izašli mekano! Treća stvar: kada ovi (Englezi) polaze iz centra, već trojica treba da su na zemlji, da ih uplaše, jer Englezi nisu toliko hrabri, koliko su došli sa ubeđenjem da su ovde opasni – navodi Milan Živadinović, slavni srpski trener i nekadašnji selektor reprezentacije Jugoslavije. Nisu, kako dodaje, to bili jedini Zvezdini sinoćnji nedostaci:

Foto: TV Pink Printscreen

- U sistemu igre nisam video nikakav rizik! Pavkov se umorio, on nije kriv, a umorio se jer nije imao pomoć. Trebalo je ići sa tri napadača, e to znači rizik! S druge strane Englezi su strpljivo čuvali gol, došli do prednosti i završili posao – kaže Živadinović za "Novo jutro".

Sinoć su se desile stvari koje ne smeju da se ponavljaju, ocenjuje Stanislav Karasi, legendarni fudbaler Crvene zvezde. Ističe da je priprema bila loša, a ponavljale su se, kaže, i individualne greške.

Foto: TV Pink Printscreen

- Gubili smo loptu u centru, pojedinačni igrači su gubili loptu, a igrači Engleske iskoristili su sve naše slabosti – kaže Karasi. 

Šta su još sagovornici "Novog jutra" rekli o sinoćnoj utakmici pogledajte u nastavku:

#Milan Živadinović

#Novo jutro

#Stanislav Karasi

'