AKTUELNO

Fudbaleri Voždovca otputovali su jutros u Vrnjačku Banju gde će odraditi pripreme za predstojeću sezonu.

Ekipa Voždovca će u Vrnjačkoj Banji boraviti narednih 12 dana, do 17. jula, a planirano je da tokom boravka budu odigrana i tri kontrolna meča.

Trener Damjanović je pred put izjavio da veruje da će ekipa u Vrnjačkoj Banji imati sve potrebne uslove i da se unapred raduje kvalitetnom radu sa ekipom.

"Prva nedelja rada ostaje iza nas i jako me raduje nivo profesionalizma i odnos svakoga pojedinca. Imam zadovoljstvo da radim sa sjajnim stručnim štabom i fenomenalnom grupom igrača. Dobar rad i atmosferu u ekipi pokušaćemo da pretvorimo u sjajne rezultate", rekao je on.

Kapiten Nemanja Nikolić je istakao da je jako bitno da se letnje pripreme što bolje iskoriste kako bi ekipa ušla spremna u prvenstvo i bila konkurentna za sam vrh tabele.

"Postavili smo pred sebe visoke ciljeve i od prvog treninga krenuli da radimo vredno i fokusirano", rekao je Nikolić.

"Bitno je samo da svi budemo zdravi, da se sačuvamo zbog trenutne situacije i da prodjemo bez povreda. Mi kao klub poštujemo sve preporuke nadležnih u vezi sa zaštitom od inficiranja virusom korona i to poručujem svima. Moramo se čuvati", dodao je on.U Vrnjačku Banju krenula su tri golmana i 20 fudbalera na koje će računati trener Damjanović i njegov stručni štab.

Tokom boravka u Vrnjačkoj Banji "zmajevi" će odigrati utakmice protiv Sloge iz Kraljeva i Radničkog iz Kragujeva, 11. i 15. jula, dok će 17. jula na gradskom stadionu u Čačku odmeriti snage s Borcem.

Finalnu fazu priprema fudbaleri Voždovca odradiće na svom stadionu.

#FK Voždovac