AKTUELNO

Fudbalski klub Voždovac predstavio je danas tri nova pojačanja, Filipa Stanisavljevića, Stefana Jarakovića i Marka Mijailovića.

"Kada se završila prethodna sezona, u razgovoru sa suprugom, na pitanje gde bih voleo da nastavim karijeru moj odgovor je bio – Voždovac. Srećan sam što mi se želja obistinila i što sam došao u jedan ovako organizovan klub", rekao je 34-godišnji Stanisavljević, a preneo je sajt kluba.

Vezni fudbaler je do sada u karijeri igrao za Metalac, Javor, madjarski Ujpešt, grčki Platanijas, Radnik iz Surdulice, Mladost iz Lučana i beogradski Rad.

Pored njega beogradski klub pojačala su dva odbrambena igrača, Jaraković (21) i Mijailović (23).

"Srećan sam što sam došao u ovako ozbiljan klub, sa profesionalnim stručnim štabom. Momci su sjajni, brzo su me prihvatili, tako da se osećam kao da sam u klubu godinama, a ne samo nekoliko nedelja", rekao je Jaraković, koji igra na poziciji levog beka.

Na poziciji štopera igraće Mijalović, koji je istakao da je na toj poziciji "izuzetna konkurencija", ali da je on spreman da se bori za mesto u timu.

Jaraković je prošle sezone igrao za Slobodu iz Užica, dok je Mijailović nastupao za ekipu Mačve.

”Razvoj mladih igrača naš je prioritet, ali se od njih očekuje da osim talenta pokažu i sposobnost za igranje takmičarskog fudbala jer je dobar rezultat Voždovca u prvenstvu primarni cilj", istakao je generalni direktor kluba Miloš Mirković.

Fudbaleri Voždovca nalaze se na Zlatiboru u okviru priprema za predstojeću sezonu Super lige Srbije.

#FK Voždovac

#igrači