AKTUELNO

Najavljeno - potpisano! Sada i zvanično - Nenad Krstičić vratio se u Crvenu zvezdu posle dve i po godine boravka za grčki AEK!

Krstičić je sa osvajačem duple krune potpisao trogodišnji ugovor vredan 35.000 evra mesečno.

Ono što su ljudi iz stručnog štaba i vrha kluba želeli, to im se konačno ostvarilo. Posle višemesečnog iščekivanja, Krstičić je u svom sada bivšem klubu uspeo da izboksuje raskid ugovora, posle čega je imao otvoren auto-put za povratak u Ljutice Bogdana, što se sada i dogodilo.

Foto: Wikipedia.org/Антон Зайцев

Ostvarila se iskrena ambicija celog kluba da u svoje redove vrati jednog od najboljih igrača iz mandata Vladana Milojevića na klupi crveno-belih. Imao je Krstičić šansu da obnovi saradnju s čovekom s kojim je osvojio dve titule i igrao grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope, ali je srce htelo nazad u Beograd.

Očekuje se da se Krstičić uskoro priključi Dejanu Stankoviću i novim saigračima na pripremama u Austriji, kako bi brusio formu za početak evropskih kvalifikacija i napada na novu grupnu fazu Lige šampiona.

Iskusni vezista je drugo pojačanje Crvene zvezde. Seriju potpisa Crvena zvezda otvorila je bombastično s Aleksandrom Dragovićem, koji se sada nalazi na kraćem odmoru, posle čega će i on da se pridruži ekipi u radu.

Srpski šampion je u međuvremenu doveo i mlade nade – centralnog veznog Železničara Petra Stanića (19) i desnog beka Loznice Milana Ilića (21).