AKTUELNO

Sa svih strana stiže podrška za "desetku" Pari Sen Žermena.

Nejmar je doživeo tešku povredu u pobedi Pari Sen Žermena i izvesno je da ga čeka pauza. U jednom trenutku je nagazio nogu rivala, opasno iskrenuo zglob i uz krik pao na teren, sa kojeg je iznet na nosilima.

Posle utakmice, u kojoj je Leo Mesi namestio tri gola Parižana, Nejmar se oglasio na društvenim mrežama i poslao ohrabrujuću poruku da će se vratiti bolji i jači. "Oporaviću se od ovoga. Nažalost, ovakvi udarci su deo života sportiste. Sada je tako - kako je, moram da podignem glavu i da idem dalje. Vratiću se bolji i jači", napisao je Nejmar.

Na tu objavu brzo su reagovali njegov saigrač Kilijan Mbape, bek Reala i njegov zemljak Marselo, ali i po mnogima najbolji fudbaler u istoriji - Pele! Čuveni Brazilac napisao je u komentarima poruku podrške Nejmaru.

"Znam kolika je tvoja istrajnost. Još jači ćeš savladati ovaj izazov. Uvek navijam za tebe, dečko. Neka te Bog blagoslovi svakog dana", napisao je Pele, koji je kao i Nejmar ponikao u Santosu i nosio "desetku" Brazila. Za to vreme, Pari Sen Žermen još se nije oglasio o tome koliko će Nejmar odsustvovati.

Nejmar je prošle sezone zbog povrede zgloba odsustvovao mesec dana (od sredine decembra do sredine januara), a ostaje da se vidi koliko će dugo sada Maurisio Poketino morati da sklapa tim bez njega.

#Nejmar da Silva