AKTUELNO

Svi detalji haosa - trener crveno-belih se i zaleteo da udari kapitena, a uz to, došlo je i teških uvreda (pominjanja porodice).

Na terenu debakl, a u svlačionici katastrofa! Crvena zvezda je skupo platila remi s Radnikom (1:1), jer je posle utakmice došlo do sukoba na relaciji trener-kapiten.

Naime, Dejan Stanković je osuo žestoku paljbu po svojim izabranicima i tom prilikom nije birao reči.

U jednom momentu to je otišlo predaleko, pa je kapiten Milan Borjan ustao i zatražio od Stankovića da ne priča tako o timu:

- Ti si najveće smeće koje je ikada bilo u Zvezdi - obratio se Stanković Borjanu, saznaje Kurir.

Naravno da je to uticalo na to da se produbi sukob, pa su pale teške uvrede... Zatim, jedna verzija incidenta kaže da se Stanković zaleteo na Borjana i da su ostali brzo reagovali i sprečili eskalaciju incidenta, a druga da je došlo i do hvatanja za gušu... Kako god - skandalozno je.

Jasno je da ovakve stvari nisu od juče i da atmosfera na relaciji trener-igrači nije baš najbolja. Sve to čudi, pošto su crveno-beli beležili sjajne rezultate u Evropi, a u nacionalnom prvenstvu jesu imali nekoliko kikseva, ali to sigurno nije bio razlog da stvari toliko odu u neželjenom pravcu.

Sreća po Zvezdu da je sada pauza u šampionatu i da imaju više nego dovoljno vremena da se konsoliduju i vrate atmosferu koja ih je i dovela do velikih uspeha. Verovatno će biti dosta promena kako bi se ponovo oformila porodična atmosfera na delu, a ne samo na rečima, što je bio slučaj poslednjih meseci.

Autor: