AKTUELNO

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga, koji je novom "bombom" trasirao put u Ligu Evrope, istakao je da uvek verovao da ekipa može da napravi veliki uspeh.

"Cela ekipa je uspela da napravi ovo, da uđe u istoriju. Srcem sam ušao u utakmicu i verovao sam u celu ekipu da možemo ovo da napravimo. I ne samo ja, svi smo tako pristupili utakmici. Zadovoljan sam zbog celog kolektiva", rekao je Kanga novinarima posle utakmice.

Foto: Tanjug

Ključni trenutak meča bio je baš Kangin gol sa više od 25 metara na startu drugog poluvremena.

"Video sam da mi se ukazao prazan prostor, video sam prolaz, šutirao sam, i najdraže mi je zbog navijača što sam pogodio. Ako se gleda iz konteksta meča i važnosti gola, onda mi ovo jeste najvažniji gol u karijeri".

On je dodao da bi voleo da ostane u Crvenoj zvezdi, ali da prethodno mora da razgovara sa upravom o svojim primanjima.

Foto: Tanjug

"Zna se moja situacija, imam ugovor do kraja sezone i voleo bih da ostanem da igram Ligu Evrope. Treba da se priča o visini ugovora", kazao je Kanga.

Defanzivac Vujadin Savić rekao je da su ovakve utakmice razlog zašto se vratio.

"Hteo sam da ovu generaciju pamte kao pobednika, verovao sam od početka, kao i cela ekipa na čelu sa trenerom Milojevićem. Ispunili smo san", poručio je Savić.

Savić je priznao da nije mogao da sakrije suze nakon što je Zvezda posle tačno decenije izborila mesto u grupnoj fazi Lige Evrope.

"Suze su mi same krenule, ne mogu da opišem taj osećaj, osetio sam veliku energiju. Gledao sam navijače kako skaču, bilo je neverovatno pred punom "Marakanom", zaključio je Savić.

Foto: Tanjug

#Crvena Zvezda

#Gelor Kanga

#Vujadin Savić

'