AKTUELNO

Proslavljeni srpski fudbaler Nenad Jestrović, jutros je gostujući u ''Novom vikend jutru'' kod voditeljke Jovane Jeremić progovorio o njegovom druženju i poznanstvu sa srpskim reprezentativcem i igračem Fulama Aleksandrom Mitrovićem.

Komentarišući ovogodišnja dešavanja na Mundijalu, kao i nastup srpske reprezentacije na istom, Jestrović je izrazio žal zbog Mitrovićeve povrede. On je dodao da je Mitrovića povreda dosta poremetila, te da nije bio svoj na terenu.

Foto: Tanjug AP/Ian Walton

Kako je dodao, Mitrović je igrač koji ume da izvuče situaciju kada je najteže, i da znatno napravi razliku u rezultatu.

Jestrović je potom komentarisao i period kada je Mitrović igrao za Anderlekt.

Podsetimo, u transferu vrednom pet miliona evra, Mitrović je prešao u belgijski Anderleht u kome je proveo dve sezone pritom postigavši ukupno 44 gola na 90 utakmica u svim takmičenjima. U prvoj sezoni je s klubom bio prvak Prvenstva Belgije a u drugoj sezoni je bio najbolji strelac istog. Godine 2015, Mitrović je za oko 15 miliona evra prešao u engleski Njukasl junajted. 

Foto: TV Pink Printscreen

Sećam se, imao je neke tufne po glavi, pitali su ga novinari šta je to, a ja sam rekao da će to biti broj golova koje će postići u tom klubu, što se ispunilo. Oni su počeli da broje, to je bilo 24, a on je postigao 23 gola. Za jedno je bio promašaj. Ja sam rekao da nije potpisao Mitrović, nego Mitrogol. Na prvoj utakmici je dao dva gola, i ceo stadion je skandirao - dodao je Jestrović.

Autor: