AKTUELNO

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak 24. marta igra prvu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo na stadionu "Rajko Mitić" protiv selekcije Litvanije.

U Fudbalskom savezu Srbije dosetili su se lepe ideje, pa su pozvali sve škole fudbala i fudbalske klubove koji rade sa decom uzrasta od 6 do 12 godina širom Srbije da dođu na utakmicu kojom naša zemlja otvara kvalifikacije za UEFA Evropsko prvenstvo.

Ulaz za mališane biće potpuno besplatan, a sve što je potrebno jeste da se predstavnik fudbalskog kluba ili škole fudbala javi na e-mail adresu i broj telefona koji su dostupni na sajtu Fudbalskog saveza Srbije do 15 sati u sredu, 22. marta 2023. godine.

Dalje se navodi da treba priložiti ime i prezime punoletne odgovorne osobe ispred grupe dece ne veće od 15 članova (za veće grupe obavezno je prijaviti dva odgovorna punoletna lica), matični broj odgovornog punoletnog lica, kao i kontakt telefon.

Ulaznice se potom mogu preuzeti na dan utakmice, 24.03. ispred ulaza na istočnu tribinu na kojoj će deca uz pomoć volontera Fudbalskog saveza Srbije biti smeštena.