AKTUELNO

Reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj objavio je na svom Instagram nalogu fotografiju svog brata Dragiše iz bolnice i zahvalio se svima na velikoj podršci u teškim momentima.

Veče pred put u Podgoricu u taboru reprezentacije Srbije proteklo je u iščekivanju informacija iz Španije o zdravstvenom stanju brata Nemanje Gudelja - Dragiše Gudelja.

Podsetimo, užasna scena obeležila je sinoć između Kordobe i Rasing Ferola. U 11. minutu utakmice srpski fudbaler Dragiša Gudelj srušio se na teren i ostao da leži bez svesti.

Lekarski tim je odmah utrčao na teren i nakon ukazane pomoći fudbaler je u svesnom stanju prebačen u lokalnu bolnicu, gde je proveo noć.

Srećom, Dragiša je dobro i uskoro će napustiti bolnicu, a Nemanja se nakon neprospavane noći posebno zahvalio lekarima koji su spasli život njegovom bratu.

"Želim da se iskreno zahvalim u svoje ime i porodice na iskazanoj brizi o Dragišinom zdravstvenom stanju. Život mog brata nastavlja da kuca zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe Kordobe, uz posebno pominjanje doktora Hosea Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Luna, fizioterapeuta Aleksa Ruede i Frana Plaze, kao i dr Veronike Arojo i kardiologa Hosea Marije Segure, ne zaboravljajući tretmane svakog od zdravstvenih radnika u bolnici Rejna Sofija u Кordobi", napisao je Gudelj.

"Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja i da Dragijeva ljubav prema vama bude još veća. Pravi ratnik već stoji! Nikada ne odustaje! Hvala vam" dodao je reprezentativac Srbije.