AKTUELNO

Menadžer fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je pred utakmicu sa Realom da njegov tim mora da umanji opasnosti protivnika, prenosi Skajsport.

Fudbaleri Mančester sitija dočekuju sutra ekipu Reala u drugoj utakmici polufinala Lige šampiona. U prvom duelu u Madridu rezultat je bio 1:1.

"Znamo koliko je važan meč sa Realom za ovo takmičenje. Moramo da igramo kao što to radimo sve vreme i da ostanemo mi, zahvalan sam timu zbog onoga što smo uradili. Uzbuđeni smo veoma, da bismo dobili Real moramo da imamo plan utakmice i da budemo spremni da promenimo meč i da svaramo šanse. Real ima mnogo kvaliteta", istakao je Gvardiola.

Dodaje da Real ima sjajne igrače na kojima bazira uspehe.

"Da znam zašto su tako dobri u Ligi šampiona znao bih da ih pobedim. Imaju sjajne igrače i na tome baziraju uspehe. Milan je osvajao sa Sakijem i Kapelom i ti igrači su imali vrhunske igrače. Ono što me plaši kod Reala je da uvek imaju neverovatan satav. Međutim mi moramo da umanjimo Realove opasnosti. Ne možemo da mislimo na prošlost. Moramo da igramo najbolju utakmicu", zaključio je Gvardiola.