AKTUELNO

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape pregovara sa čelnicima kluba iz Pariza o produženju ugovora, prenose francuski mediji.

Mbape ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone. Francuski mediji podsećaju da je najbolji igrač "svetaca" pre nekoliko meseci odbio da produži saradnju sa Pari Sen Žermenom zbog čega je jedno vreme bio odstranjen iz prvog tima.

Mbape je saopštio čelnicima kluba da ne želi da produži saradnju, ali je istakao da će ostati u klubu do kraja sezone. On je propustio jedan deo priprema za novu sezonu, a pre nekoliko nedelja je vraćen u prvi tim "svetaca".

Mbape je tokom leta navodno imao ponude nekoliko klubova iz Saudijske Arabije i Reala, ali je odlučio da ostane u Parizu.

- Ništa još nije dogovoreno, ali predstavnici igrača i Pari Sen Žermena razgovaraju o produženju ugovora. Najvažniji će biti uslovi produženja ugovora, kao i klauzula o odlasku iz kluba i visina obeštećenja - objavio je poznati italijanski novinar Fabricio Romano, koji je stručnjak za transfere igrača.