AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Ukoliko ste nailazili na dosta otpora kada je jedan projekat u pitanju, verovatno da treba od njega da odustanete. Vrlo je verovatno da i dalje radite na određeni način, iako ste promenili svoje ciljeve. Sve o čemu treba da razmišljate jeste koji su vaši ciljevi i da li je to ono što i dalje želite? Razmislite o tome.

Foto: Pixabay.com

BIK

Zvezde vam poručuju danas da pazite šta jedete. Da li jedete dovoljno voća? Povedite računa o unosu hrane i potrudite se da unosite što više voća i povrća. Vrlo brzo ćete uvideti razliku – fizički i mentalno. Takođe, vrlo je bitno da se dobro naspavate.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Savršen dan da odete na masažu, u spa centar ili uživate u sauni. Nakupili ste dosta stresa i tenzije proteklih dana i moguće je da vam je teško da se smirite i opustite. Potrebni su vam mir i tišina. Nemojte čak ni vesti čitati. Pokušajte i da ne mislite. Jednostavno se isključite i povedite računa o sebi.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

RAK

Ukoliko ste razmišljali da krenete sa dijetom, onda je ovo dan kada treba da preduzmete prvi korak. Ukoliko ste od onih koji ne moraju da paze šta i koliko jedu, blago vama. Ipak, povedite računa da se zdravo hranite. Nemojte piti dosta alkohola i držite se podalje od čokolada.

Foto: Pixabay.com

LAV

Ukoliko ste nezadovoljni svojom finansijskom situacijom vreme je da nešto promenite. Da li ste sigurni da dajete sve od sebe kako biste dovoljno zaradili? Možda želite da promenite posao ali nešto vas zadržava. O čemu razmišljate? Pokušajte danas da saznate odgovore na ta pitanja.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Danas ćete imati bankarsku preciznost. Isproveravaćete sve živo – od svakodnevnih troškova do investicija, dečijeg novčanika, da ne spominjemo koliko ste potrošili na kredite. Uradite to, jer je ovo pravo vreme za tako nešto. Bez obzira šta drugi misle, to je zasita veoma važno.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

VAGA

Poradite danas na svom izgledu, ako želite da se uverite šta je to što vas čini privlačnim za druge. Moguće je da želite nešto da promenite, ali se ne usuđujete. Zvezde će vam danas pomoći da samo jedna mala promena deluje čarobna, posebno u kombinaciji sa vašim šarmom.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

ŠKORPIJA

Najverovatnije da tražite nove ciljeve u svom privatnom ali i poslovnom životu. Danas ćete imati priliku da podelite sa drugima svoje dinamične ideje. Ukoliko možete zakažite sastanke sa njima. To bi mogla biti sasvim nova grupa istomišljenika koja će vas bombardovati idejama.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Biće ovo sjajan dan za vas. Dosta pozitivne energije možete primiti od dece ili mlađih rođaka. Na vama je da li ćete se pobrinuti oko njih. Red je na vas da planirate stvari u porodici. Nećete imati nikakvih problema oko tih zadataka jer vam planiranje i organizovanje ide od ruke.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Pred vama je fantastičan dan. Imaćete dosta prostora i slobode danas, te biste to mogli iskorititi i uraditi nešto kreativno. Mogli biste upisati neki umetnički kurs ili započeti nešto sami da radite – slikate, pišete... Šta volite da radite? Krenite sa tim.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

VODOLIJA

Da li se osećate kao da ste u nekoj vrsti igrice i čudovište upravo treba da vas pojede? Danas treba da probate drugu igru – izbegavanje stresa. Bilo da je u pitanju karijera ili privatan život, morate pronaći neutralnu teritoriju gde možete da se relaksirate. Možda da odete kod prijatelja kući?

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

RIBE

Nakon par dana usporene energije, danas se vraćate u formu. Instinkt će vam biti izoštren i odvesti pravo do ljudi koji će vam pomoći. Ovo bi mogao biti sjajan dan da napišete neki izveštaj ili samo zapišete svoje uspomene. Nemojte se ustručavati da uzmete papir i olovku (tastaturu!) – bićete veoma plodonosni.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX