AKTUELNO

Svi su čekali kraj, ali ova tri horoskopska znaka će doživeti najveću pozitivnu promenu sa završetkom retrogradnog Merkura 15. septembra 2023. godine.

OVAN

Ako je retrogradni Merkur Ovnovima izazvao iznenadne prepreke i izazove u njihovom profesionalnom životu, kraj retrogradnog Merkura im donosi novi početak. Sada će imati priliku da brže napreduju i ostvare svoje ciljeve. Energija Ovna će ponovo cvetati, omogućavajući im da preuzmu inicijativu i postignu uspeh.

BLIZANCI

Za Blizance, kraj retrogradnog Merkura donosi olakšanje i jasnoću u komunikaciji . Tokom retrogradnog Merkura, mogu se osećati zbunjeno i neshvaćeno. Sada će njihove poruke biti bolje shvaćene i ideje će teći brže. Očekuje ih period produktivnosti i uspešne saradnje sa drugima.

RIBE

Ribe će osetiti duboko emocionalno olakšanje nakon završetka retrogradnog Merkura. Za to vreme, pripadnici ovog znaka bili su zbunjeni svojim osećanjima i ljubavnim odnosom. Sada će se njihova intuicija i emocionalna inteligencija ponovo istaći. Čeka ih vreme za dublje razumevanje sebe i bliskih odnosa.

Autor: Z.L.