AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Odličan dan da kažete šta mislite. Nije da vi ne govorite to, ali ponekad imate problema sa iskazivanjem emocija. Danas to nije slučaj. Neće biti niti jedne situacije sa kojom nećete biti u stanju da se suočite, jer vas astralna energija podržava u tome i podstiče vaše sposobnosti. Ukoliko postoji neko kome nikako da priđete, danas napravite prvi korak.

Foto: Pixabay.com

BIK

Očekujte danas pojačane komunikativne sposobnosti. Ukoliko vam je bilo teško da na pravi način iskažete šta mislite i osećate, danas to neće biti slučaj. Razmislite da porazgovarate danas sa nekim sa kim imate neku vrstu problema. Sa snagom današnjeg dana i samopouzdanjem bićete u stanju da rešite svaki problem.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Ukoliko vas nešto muči, danas je pravo vreme da se time pozabavite. Vaše sjajne komunikativne sposobnosti danas će biti izraženije pod uticajem zvezda. Bilo da vaš problem treba da obavite sa šefom, kolegom, prijateljem ili članom porodice, bićete u stanju da pronađete prve reči i privolite ih. Nemojte se ustručavati da zakažete neki sastanak koji želite.

Foto: Pixabay.com

RAK

Obično ste dosta povučeni i tihi kada su osećanja u pitanju. Danas to neće biti slučaj. Uticaj planeta na vaše komunikativne sposobnosti danas će biti dosta izražene. Budite mudri i iskoristite priliku. Preduzmite korake da kažete šta osećate i mislite. Reči će vam nadolaziti brže nego što mislite.

Foto: Pixabay.com

LAV

Kada ste zadnji put proveli kvalitetno vreme sa porodicom, ne računajući svakodnevne susrete? Bilo je davno, sigurno, a danas je sjajan dan da to uradite. Ukoliko imate decu izađite u park ili u zoo vrt, igrajte se sa njima i uživaćete. Ukoliko ste sami razmislite da posetite roditelje ili rođake. Danas je akcenat na komunikaciji. Iskoristie dan da se čvršće vežete za one koje volite.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Kako se odnosite prema istoriji vaše porodice? Kako čuvate uspomene? Vi ste i više nego svesni važnosti porodične istorije ali se možda ne odnosite prema njoj onako kako bi trebalo. Odvojite vreme da snimite i arhivirate sve uspomene. Ne zaboravite i svoju sopstvenu!

Foto: Pixabay.com

VAGA

Danas razmislite o nekom izvinjenju koje ste trebali da date nekom. Nije lako priznati sopstvenu grešku, ali planetarni aspekti vas ohrabruju da to uradite. Nemojte da žalite, već se sretnite sa tom osobom i izgovorite to! Biće vam neprijatno, ali ćete se svakako daleko bolje osećati nakon toga. Čak i ako druga osoba neće da prihvati izvinjenje, vi ćete se bolje osećati.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Vaši snovi znače vam više nego što neko može da zamisli. Oni mogu da ukažu na neki nerešeni problem, stres, potajnu želju ili vas podseti na nešto. Oni su pravi instrument da najbolje razumete sami sebe i rešite probleme. Držite svoje snove uza se i učite iz njih. Preispitajte svoje dosadašnje, možda biste nešto mogli promeniti ili dodati!

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Ukoliko ste se osećali umorno ovih dana, to je možda zbog stresa. Današnja astralna energija podstiče komunikaciju. Bilo bi mudro da popričate sa nekim oko tog stresa. Briga, anksioznost ili strah mogu vam biti velika prepreka i emotivno su nezdravi. Vežbanje ili trčanje može vam takođe pomoći.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Danas je veoma povoljan dan da kažete šta mislite i želite. Bilo da je partner u pitanju koji će svakako ceniti to što mu kažete, ili kolega kome su potrebne instrukcije, komunikacija će vam ići bolje nego obično. Veoma ste praktični. Obično kažete ono što mislite da drugi očekuju i ništa više, međutim potrebno je da budete potpuno iskreni.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Danas podelite sa svima svoju pozitivnu energiju i dobru volju. Davno je bilo kada ste pokazali dragim ljudima koliko vam je stalo do njih i zahvalili im što postoje. Bilo da je poruka u pitanju, telefonski poziv, cveće ili zagrljaj, pokažite šta osećate. Razmislite da iznenadite dragu osobu sa neki ručkom ili jednostavno napravite nešto posebno za svog prijatelja. Odvojite vreme za emotivna druženja, danas.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Ukoliko se danas suočite sa nekim problemom, dajte sve od sebe da potražite što jednostavnije rešenje. Nije svaki problem toliko komplikovan. Vrlo često je najočigledniji odgovor onaj pravi. Nemojte kalkulisati sa emocijama, jer vam one mogu pomoći da realnos sagledate sa čim se suočavate.

Foto: Pixabay.com

Autor: