AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Većina Ovnova bi trebalo danas da uživa u slobodnom vremenu i posveti se sebi i svojim prijateljima. Posao bi trebao da vam bude u drugom planu. Poslušajte svoje unutrašnje „ja“ kad su partnerski odnosi u pitanju. Nemojte preterano insistirati na sopstvenim stavovima i mišljenjima.

Foto: Pixabay.com

Bik

Bikovima drugi dan vikenda donosi opuštanje i uživanje u obavljanju običnih, rutinskih poslova. Ukoliko smanjite prevelika očekivanja, velika je verovatnoća da će vas zaobići i veće razočaranje na ljubavnom planu.

Foto: Pixabay.com

Blizanci

Svi poslovni ciljevi su i te kako dostižni ako sledite planove i ne odstupate od njih. Danas možete da očekujete i pomoć. Uživajte u pažnji koja vam može pristizati sa više strana od interesantnih, simpatičnih osoba.

Foto: Pixabay.com

Rak

Problem vam mogu predstavljati neke nezavršene obaveze iz prethodnog perioda, ali ćete uspeti na kraju i to da završite. Ukoliko želite da uneste dinamiku u postojeći ljubavni život, preuzmite inicijativu i napravite prvi korak.

Foto: Pixabay.com

Lav

Ovo je dan predviđen pre svega za odmor, zato se maksimalno potrudite da ga za to i iskoristite. Svu energiju danas usmerite ka ljubavi, budite pozitivni i učinite nešto lepo za sebe i dragu osobu.

Foto: Pixabay.com

Devica

Ukoliko se držite svog detaljno isplaniranog plana nedeljnih aktivnosti, nema razloga za brigu. Povoljan je trenutak da nekim finim gestom iznenadite dragu osobu. Može i neko putovanje, izlet.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Dobar početak drugog dana vikenda obećava još uspešniji završetak svega što se danas imali na umu da uradite. Možete očekivati lepu priliku makar za koketiranje, flert. Uživajte u neobaveznom i opuštenom druženju.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Relativno miran drugi dan vikenda za većinu Škorpija da uživaju u krugu porodice ili pomognu nekom od ukućana. Dajte svoj doprinos koliko god možete da nesporazume u komunikaciji sa dragom osobom svedete na što manju meru.

Foto: Pixabay.com

Strelac

Obratite pažnju na nerealna poslovna obećanja. Polako, korak po korak i sve se da postići. Na krilima pozitivnog raspoloženja mnogo toga lepog možete napraviti u sferi ljubavi.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Potrudite se da bolje organizujete ovaj dan i, što je veoma važno, zatražite pomoć od proverenih saradnika. Mogli biste danas da pokušate da pronađete balans između poslovnih i ljubavnih aktivnosti da se druga strana ne bi osećala zapostavljeno.

Foto: Pixabay.com

Vodolija

Tokom ovog drugog dana vikenda nije realno očekivati krupne poslovne zaokrete kod većine Vodolija, ali za razmišljanje i pravljenje planova na tu temu svakako jeste. Ukoliko imate želju i volju da se sa posebnom pažnjom posvetite dragoj osobi i provedete što više vremena zajedno, evo idealne prilike da to i ostvarite.

Foto: Pixabay.com

Ribe

Obratite pažnju kome iznosite svoje ideje i planove, konkurencija vreba na svakom koraku. Događaji iz prethodnog perioda zahtevaju da se dobro zapitate šta u stvari želite i očekujete.

Foto: Pixabay.com,

Autor: