AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Nije potrebno da se angažujete previše, jer vam ovaj dan donosi dosta uzbuđenja. Radićete sa Bikom. Vi ste vezani za nekog ko je jako kućevan tip. To je osoba koja brine o svemu, a najviše o finansijama. Obratite pažnju na kontraindikaciju na razne lekove koje uzimate.

Foto: Pixabay.com

BIK

Potrebna vam je finansijska satisfakcija. Zapravo, potrebna vam je pomoć finansijska. Emotivno ste vezani za osobu koja ne živi u vašem gradu. Morate da se krećete. Potreban vam je mentalni odmor.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Odličan period za posao koji traži rad sa mladima, rad sa decom, putovanjima, turistički vodič. Imate partnera koji je nestrpljiv, nije raspoložen da bude senka u vašem ljubavnom životu. Moraćete da se potrudite više, ako želite da ostane sa vama. Imate problem sa bolovima u donjem delu kičme.

Foto: Pixabay.com

RAK

Žurite, niste obazrivi, srljate, a Rak je inače rasejan znak tako da ćete biti u mogućnosti da napravite neku grešku i na poslu. Bračni partner je zadovoljan sa vama, a vi ste neko ko voli da pruža svu nežnost ovog sveta. Levo oko osetljivo.

Foto: Pixabay.com

LAV

Spremni ste za nove projekte imate dosta entuzijazma, klijenti i saradnici vole vaše društvo i vole rad sa vama. Ako ste slobodni imate poznanstvo sa osobom koja voli umetnost, muziku. Skloni ste padu šećera u krvi.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Verovatno ćete sami sebi konstruisati neprijatelje, koji realno ne postoje. Partner sa kojim delite život je dobar prema vama, šta više sve vam čini da budete srećni i zadovoljni. Ko ima problem sa venama, neka poseti doktora.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Ukoliko radite u zatvorenom prostoru morate da se nekako oslobodite te energije ili unesete neke nove ideje. Slobodni moraju da se više otvaraju kroz komunikaciju, kada stupe u novo poznanstvo. Zdravlje vam je dobro ali ipak pazite na urinarni trakt.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Saradnja sa vodenim znakovima vam može pomoći da se oslobodite stega i predrasuda koje ste imali vezano za posao i karijeru. U ljubavi volite sigurnost, strast i odanost. To možete da imate samo ako ste u vezi sa osobom iz znaka Ribe. Zdravstveno je važno da obratite pažnju na žlezde.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Potrebno je da se okrenete poslovima koji su komercijalniji. Vama nedostaje nešto novo u okviru vašeg rada i poslovanja. Nema nekih težih aspekata sem ako vas uhvati dosada, onda je lek priroda, sport. Čuvajte noge, zglobove, zubi mogu biti problem.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Emocije vladaju sa vama. Niste u stanju da se stabilizujete i tražite rešenje. Ukoliko ste sami i želite da uđete u vezu, ona će vam se desiti sa nekim vatrenim znakom. Zdravlje bez većih problema.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Lepa nedelja za posao. Posebno povoljan period za žene Vodolija. Ukoliko ste usamljeni onda će vas jedan Bik osvojiti, a možete imati susret sa Blizancem kao osobu koja vam najviše odgovara po temperamentu. Zdravstveno, čuvajte se preteranog unosa masne hrane u organizam.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Vaša šansa za zaradu ide preko poslova koji su konkretni, tipa proizvodnja, trgovina. Osobe koje traže svoju srodnu dušu, neka je potraže na nekom tihom mestu, poput biblioteke ili poseti časova joge. Joga bi i ujedno bila dobro za vaše zdravlje.

Foto: Pixabay.com,

Autor: