AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Vrlo dobar dan u najavi je pred Ovnovima. Lako stupate u kontakt sa osobama koje su vam poslovno bitne i pokrenućete neke potpuno nove priče. Samo napred. Na polju ljubavi neke stvari nisu i ne mogu biti pod vašom kontrolom ili onako kako bi vama najviše odgovaralo. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Bik

Bilo da su u pitanju planovi, novi poslovni dogovori ili samo običan savet, možete se osloniti na osobu od poverenja iz najbližeg poslovnog okruženja. Vaša draga osoba zahteva više pažnje i posvećenosti. Pokušajte da joj ugodite – imate dovoljno razloga. Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Foto: Pixabay.com

Blizanci

Povoljan je dan za one Blizance koji su zadovoljni aktuelnom poslovnom pozicijom. Neke poteškoće u dosadašnjim načinima rada mogle bi da se reše kroz neku novu saradnju ili uz nečiju pomoć. Aktuelno je sve što se vezuje za inostranstvo. Privlače vas neobične, zahtevne osobe, pokreću vas i teraju da se borite i osvojite ih. Hrabro napred. Jačajte imunitet.

Foto: Pixabay.com

Rak

Odlična komunikacija očekuje vas sa najbližim saradnicima, podrška stoji i od nadređenih, tako da možete uspešno da završite sve što započnete. Smanjite sumnjičavost i nezadovoljstva, budite pozitivniji, uživajte maksimalno u životu. Nije sve baš tako kako vam sada možda izgleda. Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Foto: Pixabay.com

Lav

Dosta takta u komunikaciji sa saradnicima, napora i energije biće vam potrebno danas kako biste uspeli da bar deo zamišljenog realizujete onako kako vi želite. Vaša poslovna preopterećenost može doneti izvesno zahlađenje u partnerskim odnosima. Neophodno je da provodite vreme zajedno kako biste popravili situaciju. Jačajte imunitet.

Foto: Pixabay.com

Devica

Svi astrološki aspekti ukazuju da je pred Devicama odličan radni dan za dokazivanje i avanzovanje na profesionalnom planu. Fokus neka vam bude na novim poslovima i prilikama koje se budu nudile. Opuštanje vam je potrebno kada je ljubav u pitanju. Zato se potrudite da uradite sve što je do vas kako biste se bolje i zadovoljnije osećali. Čuvajte se fizičkih povreda.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Vreme je za čišćenje zaostalih obaveza i pripremu za novi profesionalni ciklus. Napetost može biti i dalje prisutna na vašem ljubavnom planu. Na vama je da ne dolivate dodatno ulje na vatru. Moguća glavobolja, problemi sa vidom.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Imate viziju i inspiraciju, neophodna je jača inicijativa i ozbiljniji pristup i sve će biti kako treba. Vrlo lep i pozitivnom energijom obojen dan možete očekivati na ljubavnom planu. Uključite strast i uživajte. Moguća glavobolja.

Foto: Pixabay.com

Strelac

Vrlo dobar radni dan je pred Strelcima. Pitanja koja ste u prethodnom periodu pokrenuli mogu početi da se rešavaju i da daju rezultate. Dobar deo pozitivne energije valjalo bi iskoristiti i na neka lepa ljubavna dešavanja, na obostrano zadovoljstvo. Pojačana nervoza.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Ponovo se mogu pokrenuti neke teme ili planovi, noviteti. Vreme je da se ozbiljnije pozabavite svojom karijerom. Ovaj dan Jarčevima može doneti jalove, nepotrebne diskusije i nesporazume u partnerskim relacijama. Budite tolerantniji. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Vodolija

Obratite pažnju na bitne detalje jer postoji mogućnost propusta, grešaka, gubljenja važnih papira. Praktično sve što vam padne na pamet u sferi ljubavi danas možete sa velikom lakoćom sprovesti u delo. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Ribe

Sve vam ide na ruku i pored povremenih poteškoća, ponavljanja situacija i komplikacija u dogovorima. Ne odustajte. Nezavisno od vaših očekivanja, danas vas na polju ljubavnih relacija čeka suočavanje sa vidnim nezadovoljstvom druge strane. Pažljivo rukujte oštrim predmetima.

Foto: Pixabay.com,

Autor: