AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Vredni Ovnovi ovu nedelju bi trebalo da iskoriste i posvete se nekim opuštajućim aktivnostima, druženju, i tako se psihofizički rasterete. Očekujte zanimljiv predlog ili ponudu od drage osobe. Prihvatite, nećete se pokajati. Moguće respiratorne tegobe.

Foto: Pixabay.com

Bik

Mogli biste ovog drugog dana vikenda da se pozabavite nekim sitnim detaljima vezanim za planove na polju organizacije poslovnih aktivnosti za sledeću radnu sedmicu. Povoljan je dan za druženje, izlazak, pa priuštite sebi lepe opuštene trenutke u prijatnom društvu okruženi pozitivnim osobama. Osetljivost vaskularnog sistema.

Foto: Pixabay.com

Blizanci

Iako ste motivisani za rad, danas bi ipak trebalo da prikočite malo i pokušate da date sebi oduška i posvetite se odmoru i relaksaciji. Moguće je da dobijete poziv za izlazak i druženje sa osobom koju ste nedavno upoznali. Od vašeg raspoloženja sve zavisi. Meteoropatske reakcije.

Foto: Pixabay.com

Rak

Neko ko vas je ranije podržavao i savetovao ponovo vam može ponuditi svoju pomoć. Prihvatite savete, dobronamerni su. Posvetite se dragoj osobi na najpozitivniji mogući način. Moguće je da vam bude uzvraćeno više nego što očekujete. Odlično.

Foto: Pixabay.com

Lav

Nemojte danas sebi natovariti suviše obaveza, završite ono što je možda zaostalo i iskoristite dovoljno vremena za odmor. Nedostatak motivacije biće najveća prepreka da napravite bilo kakav plan i realizujete neki od poteza u sferi ljubavnih odnosa. Dovoljno se odmarajte.

Foto: Pixabay.com

Devica

Nemojte odbiti pomoć koja bi vam dobro došla da razrešite neke komplikovane situacije vezane za posao. Podelite svoja razmišljanja sa voljenom osobom, bavite se planovima, predlažite neke zajedničke akcije, posete, druženja. Moguća glavobolja.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Povoljan je dan da se pozabavite razmišljanjem vezanim za pokretanje nekih novih inicijativa i ideja. Vage će imati danas solidne okolnosti da raščiste neke stare dileme i eventualno izglade nesporazume iz prošlog perioda. Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Moguće je da vas danas angažuju prijatelji koji očekuju vašu nesebičnu pomoć i podršku. Novih simpatičnih osoba ima, ali vi nećete biti baš oduševljeni. Moguće je da ste se u neku već razočarali. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Strelac

Danas bi najbolje bilo da prikočite sa aktivnostima i odmorite. Ionako šta god da radite ići će prilično sporo i traljavo. Nije mudro potezati danas neke priče iz prošlosti. Samo ćete dodatno opteretiti postojeći odnos. Zdravlje odlično.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Proverite detaljno sve informacije vezano za naredne poduhvate na polju nove poslovne saradnje. Ne zalećite se sa donošenjem odluka, vreme je na vašoj strani. Posvetite se ovog dana zajedničkim interesovanjima i pokušajte da uskladite međusobne potrebe sa voljenom osobom. Osetljivost bubrega, urinarnog trakta.

Foto: Pixabay.com

Vodolija

Dosta obaveza je pred tipičnim Vodolijama i ove nedelje. Izazove biste mogli da očekujete u sferi komunikacije i organizacije, ali neće biti nepremostivih prepreka. Miran i prosečan dan očekuje vas danas i u sferi ljubavi, što će vam i odgovarati. Zdravlje bez značajnijih upozorenja.

Foto: Pixabay.com

Ribe

Pozitivne reakcije poslovnog okruženja na neke od vaših poslovnih ideja trebalo bi da vas motivišu da se pozabavite planovima za njihovu konkretnu realizaciju. Upotrebite svoju maštu i šarm kako biste privukli interesovanje osobe koja vas već neko vreme privlači. Iako možda sve ide sporo, ne odustajte. Moguća glavobolja.

Foto: Pixabay.com,

Autor: