AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Svi preduslovi su tu da tipični predstavnici Ovnova novu radnu sedmicu počnu na odličan način, jakim poslovnim tempom i efikasnom realizacijom. Mogući su novi poslovni dogovori. Ništa manje povoljni uslovi neće biti za dešavanja u sferi ljubavi, samo je pitanje koliko vremena i energije želite usmeriti ka ovom polju.

Foto: Pixabay.com

Bik

Potrudite se da napravite što manje grešaka na samom početku ove radne sedmice, kako biste izbegli kritike od strane nadređenih. Što se ljubavne sfere tiče trebalo bi da spustite kriterijume i smanjite očekivanja po pitanju krajnjeg rezultata.

Foto: Pixabay.com

Blizanci

Iako nema nekih posebno loših i teških aspekata, početak nove radne sedmice mogao bi da bude prilično naporan za većinu osoba rođenih u znaku Blizanaca. Pažnja koja vam dolazi od voljene osobe trebalo bi da naiđe na vrlo dobar prijem. Uživajte.

Foto: Pixabay.com

Rak

Praktično od prvog radnog dana u sedmici od Rakova se očekuje da maksimalnim angažovanjem budu pokretači realizacije novih poslovnih projekata. Neočekivani susret i razgovor sa starom simpatijom može potpuno preokrenuti tok vaših ljubavnih razmišljanja.

Foto: Pixabay.com

Lav

Potenciranje na nečemu od strane poslovnih saradnika ili kolega može vas dovesti do granice tolerancije. Oni koji su zadovoljni aktuelnim stanjem u svom ljubavnom životu trebaju da se posvete još više dragoj osobi, druženjima sa zajedničkim prijateljima i uživaju. Tokom ovog ponedeljka možete i proširiti krug zajedničkih prijatelja.

Foto: Pixabay.com

Devica

Prvi radni dan u novoj sedmici donosi Devicama brojne izazove, stoga je veoma bitno da se što manje nervirate, i što pre fokusirate na zadatke. Imaćete vrlo povoljnu astrološku klimu da radite na stabilizaciji postojećih partnerskih odnosa, ali i da nekom sitnicom iznenadite voljenu osobu.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Na startu nove radne sedmice Vage mogu biti opterećene brojnim obavezama, ali i iskrsavanjem novih neplaniranih. Na emotivnom planu, moguće je prijatno iznenađenje od strane osobe koju ste nedavno upoznali.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Biće obaveza na pretek od samog starta ove radne sedmice, a najveći izazov će vam predstavljati komunikacija sa najbližim saradnicima. Pokušajte da se što manje svađate. Izazova ali onih pozitivnih moglo bi biti i na vašem ljubavnom planu. Krenite u akciju.

Foto: Pixabay.com

Strelac

Veoma dobar i uspešan radni dan očekuje osobe rođene u znaku Strelca, naročito one koji imaju slobodu odlučivanja, jer vas očekuje jedan dobar poslovni dogovor, neočekivano. Suštinski pozitivan ljubavni dan se nalazi pred vama, ali koketiranje na više strana i neodređeni stavovi mogu vam neočekivano zakomplikovati život.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Tamo gde ste stali krajem prošle, logično je da nastavite početkom nove radne sedmice. Tipične Jarčeve čekaju dodatne profesionalne obaveze. Slobodni Jarčevi mogu upoznati novu neobičnu i zanimljivu osobu, koja će im se dopasti na prvi pogled.

Foto: Pixabay.com

Vodolija

Tempo koji Vodolije forsiraju na profesionalnom planu malo ko može pratiti. Mogući su nešto lošiji odnosi sa nadređenima, koji će od vas zahtevati da promenite pristup obavezama ili svoj način rada. Postoji mogućnost otpočinjanja nove kratkotrajne neobavezne ljubavne priče, pa ukoliko vam je u interesu zabava i opuštanje samo napred.

Foto: Pixabay.com

Ribe

Na početku nove radne sedmice Ribe očekuje dosta posla, ali i brojne prilike da sebe i svoje kvalitete istaknu u prvi plan. Imate mogućnost lepog poznanstva koje može krenuti kao prijateljski kontakt, ali ima šanse da se pretvori u nešto ozbiljnije.

Foto: Pixabay.com,

Autor: