AKTUELNO

Pripadnicima pojedinih znakova zna biti izazovno da se opuste i prihvate nepredvidivu prirodu intimnosti. Ponekad im treba više vremena da se otvore novim iskustvima.

1. Jarac

Jarci su poznati po praktičnoj i disciplinovanoj prirodi. Iako ovi kvaliteti doprinose njihovom uspehu u mnogim područjima života, u seksu to nije slučaj, previše su suzdržani. Pripadnici ovog znaka znaju da daju prednost stabilnosti nad spontanošću, zbog čega su manje avanturistički raspoloženi kada su u pitanju intimne stvari.

2. Devica

Device su orijentisane na detalje i vrlo su analitične. Iako ih ove osobine čine izvrsnim planerima, one, takođe, dovode do suzdržanijeg pristupa romantici. Ljudima rođenima u ovom znaku zna biti izazovno opustiti se i prihvatiti nepredvidivu prirodu intimnosti. Oni više vole proračunatu, kontrolisanu okolinu.

3. Bik

Bikovi su strpljivi i pouzdani partneri, osobine koje se visoko cene u vezama. Međutim, njihovo strpljenje ponekad može graničiti s oprezom, što dovodi do rezervisanog ponašanja u spavaćoj sobi. Bikovima ponekad treba više vremena da se otvore novim iskustvima, zbog čega partnerima deluju manje avanturistički nastrojeni.

4. Rak

Rakovi su poznati po emocionalnoj dubini i brižnoj prirodi. Iako ove osobine stvaraju jak temelj za dugotrajnu vezu, one, takođe, čine pripadnike ovog znaka pomalo opreznima u spavaćoj sobi. Strah od ranjivosti zna ih navesti da pristupe intimnosti sa suzdržanim načinom razmišljanja, dajući prednost emocionalnoj povezanosti nad divljom nesputanošću.

5. Vodolija

Vodolije su poznate po nezavisnim i slobodoumnim osobinama koje ih čine uzbudljivim, jedinstvenim partnerima. Ali, te osobine ponekad doprinose rezervisanom stavu u krevetu. Vodolije daju prednost svojoj nezavisnosti, a to može rezultovati problemima s opuštanjem i spontanošću tokom seksa, prenosi astrotalk.com.

Autor: