AKTUELNO

Istraga je u toku.

Kako saznajemo radi se o Milošu Stojanoviću starom 27 godina. On je upucan u glavu jutros na Adi Huji  iz vatrenog oružja oko 7.15 sati u kafiću "Dilema".

On je sa teškim povredama glave i mozga prevezen je na reanimaciju Urgentnog centra.  U automobilu, čiji je vlasnik Radovan Vuković star 35 godina iz Stare Pazove, pronađena je jedna čaura. On u trenutku nesreće nije bio prisutan.

Ubistvsa, tuče, požari, utapanja i uletanja kolima u Dunav - samo su neke od brojnih tragedija koje su se proteklih godina dogodile na Adi Huji.

Podsetimo, najstrašnija nesreća na Adi Huji dogodila se 2014. godine kada su tri mlade osobe izgubile život. Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20) utopili su se 11. novembra 2014. godine kada je u ranim jutarnjim satima automobil marke "bmw" sleteo u Dunav sa šetališta na Adi Huji, nedaleko od restorana "Carska ohota" u koji su se uputili. Nastradali Janković je bio u prtljažniku automobila, pošto za njega napred nije bilo mesta.

Troje putnika iz automobila, među kojima su bili Luka Višnjić (20), Milica Jokić (18) i Dušan Jovanović (19) uspeli su da prežive stravičnu nesreću. Vozač i vlasnik automobila vrednog više od deset hiljada evra, Dušan Jovanović koji je prošao bez ogrebotine, kako se ispostavilo, nije imao ni položen vozački ispit, ni dozvolu, a kobnog jutra vozio je više od 110 kilometara na sat.

U restoranu "Carska ohota" desio se jedan od brutalnijih zločina u decembru 2016. godine. Naime, A.J. je pratio svog kuma Z.T. do Ade Huje i onda je ispalivšvi više hitaca iz "krateža" usmrtio Z.T. dok je on ručao sa prijateljima.

Muškarac star oko 50 godina i duplo mlađa devojka sleteli su 9. januara 2018. godine u Dunav, nedaleko od mesta gde je troje mladih četiri godine ranije stradalo.

Brzom reakcijom čoveka sa obližnjeg broda koji ih je izvukao na obalu, oni su preživeli, a devojka je kasnije preventivno prevezena u Urgentni centar.

Devojka je prebačena na Urgentni centar jer se nagutala vode, dok je muškarac zbrinut na licu mesta i odbio je da bude prevezen u bolnicu.

Nenad Vučković pretučen je nasmrt u noći između 16. i 17. juna 2012. godine u restoranu “Carska ohota” jer je hteo da odbrani devojku koja je sedela za susednim stolom. Nju su Zlatan F. i Nenad Ć. vređali, a nakon verbalnog sukoba sačekali su Nenada i njegovo dvojicu drugova nedaleko od kafane i pretukli ih palicama.

#Nesreća

#Pucnjava

#Ranjavanje

'