AKTUELNO

Studenti su prestrašeni i svedoče da je prizor bio jeziv.

Beogradom je preksinoć odjeknula vest o studentkinji koja se u Studentskom gradu na Novom Beogradu molila gola, u svojoj sobi u prvom bloku.

U ovom nesvakidašnjem incidentu intervenisala je policija, a studenti su prestrašeni i svedoče da ništa slično nisu doživeli, te da je prizor bio jeziv.

Kako saznajemo, sve se odigralo u noći ponedeljak na utorak. Devojka se navodno u toku noći molila, usput pobacavši sve po sobi, što je preplašilo njenu cimerku koja je izbezumljeno istrčala napolje.

Interni kontrolori, koji su zaposleni u Studentskom gradu, pokušali su da prekinu molitvu i obuku je, ali nisu uspeli, te su morali da čekaju oko sat vremena da završi.

Devojka koja je izvodila "ritual", kao saznaje Pink.rs je 97. godište i iz Požege je.

Još nije poznato šta je devojku navelo na ovakav čin, a deo studenata spekuliše da je reč o sektaškom obredu, ali i da devojka boluje od šizofrenije. Informacija o tome gde je sada devojka i u kakvom je stanju, nema, a nagađanja je mnogo.

U ekskluzivnom snimku iz hola Studenjaka, vidi se kako devojku izvode, dok ona usput izgovara molitvu. Snimak možete pogledati u nastavku:

#Novi Beograd

#Student

'