AKTUELNO

Za napadačem se i dalje intenzivno traga.

U pucnjavi koja se dogodila u petak oko podneva, u teretani "Fitnes džim" u Pančevu, u naselju Kotež 2, ranjen je G. T. (29). Za njegovim napadačem, osumnjičenim R. A. (38) intenzivno se traga, a policija zajedno sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Pančevu, radi na otkrivanju motiva ovog zločina i pronalaženju vatrenog oružja iz kojeg je pucano na mladića.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, do pucnjave je došlo kada je R. A. naoružan došao u teretanu i bez ijedne reči ispalio hice iz vatrenog oružja u noge G. T. Napadač je potom pobegao sa lica mesta, a ranjeni mladić je vozilom Hitne pomoći prevezen u najbližu bolnicu, gde su mu konstatovane lakše povrede. Nezvanično, do sukoba je došlo zbog neraščišćenih odnosa odranije.

Slučaj je, po službenoj dužnosti, dežurni lekar pančevačke bolnice odmah prijavio policiji, koja je izašla na lice mesta. Ceo kraj bio je skoro dva sata potpuno blokiran, jer je policija obavljala uviđaj i saslušavala moguće svedoke.

Inače, ovo je druga pucnjava u istom kraju, odnosno pančevačkoj teretani. U istom objektu 10. juna upucan je pančevački bokser Marko Petrović. Njega je navodno ranio Zoran Savić (56), iz Pančeva, koji je ubrzo uhapšen.

Protiv Savića, inače instruktora borilačkih veština, nadležno tužilaštvo vodi postupak za pokušaj ubistva, a dosadašnja istraga, navodno, pokazala je da je on, nakon fizičkog obračuna, ispalio dva hica u boksera i pogodio ga u butinu i glavu.

Pročitajte još: PUCNJAVA U TERETANI U KOTEŽU! Mladić upucan u noge nakon treninga, policija traga za napadačem!

#Pucnjava

#Teretana

'