AKTUELNO

Na lokalnom groblju u obrenovačkom naselju Barič, danas u 14 i 30 sati sahranjen je tragično nastradali Nebojša Nedeljković, koji je u noći između utorka i srede izboden nasmrt u svom automobilu.

Prvo su se najbliži od jutra okupljali u porodičnoj kući, koja se nalazi u samom centru naselja, da bi prateći pogrebno vozilo, krenuli iz porodičnog doma Nedeljkovića oko 12.15 kovčeg, oko kog su ožalošćeni primali saučešće i oplakivali nesrećnog čoveka, iznet i postavljen u kapelu koja se nalazi na groblju u 12.30 sati, dok je sahrana obavljena u 14.30 sati.

Rodbina i prijatelji porodice Nedeljković, ali i Nebojšini drugovi, od 12 i 30 sati u velikom broju pristizali je u kapelu kako bi ga ispratili na poslednji počinak i dali podršku njegovoj familiji. Iz kapele su se mogli čuti jauci i oplakivanje ožalošćenih članova porodice. Žene su prinosile vence cveća sa posvetama za Nebojšu Nedeljkovića i izjavljivali saučešće roditeljima tragično nastradalog momka, dok su Nebojšini drugovi palili sveće i emotivno se opraštali od njega.

Potom je povorka sa kovčegom krenula ka grobnom mestu, a predvodio je lokalni sveštenik, koji je održao opelo. Skrhani i neutešni u bolu za gubitkom sina, roditelji su posmatrali kako se kovčeg spušta u raku. Potom je na grobno mesto posloženo cveće, da bi se tužni skup potom završio.

Podsetimo, Nebojša Nedeljković je u sredu, sat posle ponoći, u svom automobilu marke "Lančia" izboden pet puta u predelu leđa, vrata i grudi. Potom je pokušao povređen da vozi automobil, ali je sleteo pored puta. Hitna pomoć, koja je odmah došla na mesto nesreće, mogla je samo da konstatuje smrt.

Kako kaže komšinica porodice Nedeljković, koja živi nekoliko metara od njihove kuće, nije očekivala da Nebojša ovako okonča život.

- Ova porodica je jedna od najuglednijih u Bariću. Uvek fini, kulturni, uljudni, ali ih je zadesila velika tragedija. Nebojšu sam više znala kad je bio mlađi, u poslednje vreme sam ga slabo viđala. Čula sam da su sa njim imali dosta problema, dok je stariji brat mnogo dobar čovek. - kaže ona. - Žao mi je što se sve tako desilo. Imali su veliku radnju, lepu kuću i ništa im nije falilo.

#Sahrana

'