AKTUELNO

E.B. (1991) iz Novog Pazara uhapšen je posle potere kakva skoro nije viđena u tom gradu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova PU Novi Pazar pokušali su da zaustave sumnjivog mladića koji je vozio “bmw” serije 5 novopazarskih registarskih oznaka, ali je on panično dao gas i počeo da beži centralnim novopazarskim ulicama.

Inspektori su odmah zatražili pomoć raspoloživih ekipa koje su se nalazile na terenu.U poteru se uključila interventna jedinica PU Novi Pazar, saznaje indeksonline.rs.

Bahati mladić je, očigledno ne mareći za bezbednost pešaka i drugih učesnika u saobraćaju, jurcao po uskim ulicama velikom brzinom, i tom prilikom oštetio više parkiranih vozila. Policija ga je konačno zaustavila u ulici Jošanički kej.

“Potera je trajala desetak minuta. Mladić je toliko brzo i opasno vozio da je pravo čudo kako se nije desila neka nesreća. Policija trenutno vrši uviđaj, a istraga o ovom slučaju je u toku”, rekao je izvor indeksonline.rsE.B. je od ranije poznat policiji, a određena mu je mera policijskog zadržavanja do 48 sati, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

E.B. je od ranije poznat policiji, a određena mu je mera policijskog zadržavanja do 48 sati, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

#Hronika

#potera

'