AKTUELNO

Danas je, u nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću, pred Višim sudom govorila tetka ubijene pevačice, Ljubica Marković.

Ljubica Marković je tokom svedočenja navela da se sa Jelenom čula u četvrtak, a na dan njenog nestanka je stigla u Beograd kao bi joj pomogla oko majke, koja je provela nekoliko meseci u bolnici.

- Zvala sam sestru, rekla joj da stavi kafu, da stižem i tada mi je saopštila da je Jeca nestala - kazala je Ljubica.

Foto: Pink.rs/S. Milovanov

Kako je navela, otišli su na nasip da je traže i tamo su bili do 3 sata, a Jelenin telefon je nađen oko dva. Nakon toga su ponovo otišli na nasip, a tamo je bio i Miloš Marjananović.

Ujutru su ponovo otišle na nasip, preko oranica do kanala, i Zorica joj je rekla da joj se čini da je neko tuda nešto vukao.

Foto: Pink.rs

- Na nasipu je bilo jedno policijsko vozilo. Zorica je pozvala Zorana. Kada smo se vratile preko oranica on, Miloš i Vladimir su već bili tu - kaže Ljubica. Zorana su odvezli u policijsku stanicu, a za njim je otišla i Jelenina majka.

- Ja sam otisla kod Marjanovica da vidim Janu. Ona je spavala, Vera mi je skuvala kafu i rekla da sednemo u studio. U međuvremenu se dete probudilo. Vladimir je rekao da se skupljaju novinari, a Jana mi je kazala da joj je mama nestala u travi. Tako mi je dete reklo - navela je Ljubica.

#Jelena Marjanović

#Ljubica Marković

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'