AKTUELNO

Vladimir Vuletić nije danas ispitan na poligrafu.

Bivši potpredsednik FK Partizan i profesor Pravnog fakulteta Vladimir Vuletić saslušan je danas u SBPOK u svojstvu građanina na okolnosti poznanstva s Veljkom Belivukom i to zbog tri krivična dela pranje novca, otmica i iznuda.

Nakon dva i po sata, koliko je trajalo davanje iskaza, otišao je u prostorije MUP u Kneza Miloša gde je trebalo da bude poligrafski ispitan.

Foto: E STOCK/Miloš Rafailović

Nakon izlaska iz MUP, Vuletić nije rekao ništa o poligrafskom saslušanju. Podsećamo da mu je njegov advokat Vladimir Terzić savetovao da odbije tzv. detektor laži, a nakon odlaska u MUP, advokat je za Novosti rekao da Vuletić nije poligrafski ispitan.

Naime, kako je rekao njegov advokat, poligrafista je zaključio da zbog zdravstvenih razloga, jer ima respiratorne i srčane probleme, nije podoban da bude poligrafski ispitan.

Foto: E STOCK/Miloš Rafailović

- On je imao želju, a ja sam upravo zbog ovih razloga bio protiv, jer skoči mu pritisak i poligraf pokaže nešto što nije -  kazao je advokat Terzić. - Sutra treba da im priložimo njegovu zdravstvenu dokumentaciju.

Vuletiću je, inače, poziv sa salušanje u SBPOK uručen jutros, nakon čega se svojim automobilom u pratnji advokata uputio u SBPOK.

#Vladimir Vuletić