AKTUELNO

Divna M. (59), čije je telo jutros pronađeno u Bečeju pod sumnjom da ju je ubila 23-godišnja ćerka Danica M, nestala je be traga pre više od mesec dana. Međutim kako je sada otkriveno, nesrećna žena je tada brutalno ubijena.

Naime, njega druga ćerka koja živi u Leskovcu M. Č, prijavila je policiji njen nestanak, tačnije to da se duže vreme nije čula sa majkom, a apel da se D. M. pronađe objavila je i na svom Fejbsuk profilu.

- Moja mama je nestala pre mesec ipo dana u Bečeju i od tada joj se gubi svaki trag. Zove se Danica Milošević ako je neko vidi ili zna neku informaciju javite se na ovaj broj 0611732*** ili u bečejskoj policiji molim vas. Šaljite ovaj post da vidi što više ljudi da je što pre nađemo. Ja sam njena ćerka, živim u Leskovcu - napisala je njena ćerka na Fejsbuk profilu.

Foto: Društvene mreže

Prema saznanjima beogradskih medija komšije ubijene žene ispričale su da su videle potragu za ženom, a da su jutros saznali da je njena ćerka osumnjičena da ju je ubila, a potom zakopala.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, osumnjičena se pre dva meseca prvo posvađala s majkom, a onda ju je navodno nogama i rukama pretukla i usmrtila posle čega ju je bacila u šaht i zatrpala ciglama i peskom.

#Bečej

#Horor

#detalji