AKTUELNO

Divna M. (23) koja je uhapšena zbog sumnja da je na svirep način ubila majku Danicu M. (57) u porodičnoj kući u Ulici Božidara Mirića u Bečeju, prema pisanju beogradskih medija u drugom je stanju.

Podsetimo, telo nesrećne žene pronađeno je u šahtu, prikriveno ciglama i peskom. Prema nezvaničnim saznanjima, ovaj jezivi porodični zločin dogodio se pre oko 2 meseca kada se ćerka prvo posvađala sa majkom, a onda ju je sa više udaraca nogama i rukama nasmrt pretukla.

- Razgovarala sam više puta sa Divnom, koja me je ubeđivala da se majka preudala u šta ja nisam poverovala. Moja majka je nestala pre skoro dva meseca, niko je nije ni video, niti se čuo sa njom. Njen mobilni telefon već nedeljama nije dostupan. Pokušavala sam na sve načine da dođem do informacije gde je, ali kada više nisam imala koga da zovem, prijavila sam policiji - rekla je Monika Č. iz Leskovca, inače starija ćerka pokojne Danice.

Foto: Informer/V.N.

Kako je ona navela, ne zna za sada šta se tačno dogodila, ali zna sigurno da je Divnu majka čuvala kao oči u glavi.

- Razlika između mene i sestre je 18 godina i kada se ona rodila i ja sam rodila svoje prvo dete. Moja ćerka i sestra su zajedno išle u školu "Jovan jovanović Zmaj" u Srbobranu - kaže Monika.

Trudna ubila majku

Monika, inače majka šestoro dece, kaže da joj nikako nije jasno šta se sa njenom sestrom dogodilo, jer je i sama majka.

Foto: Društvene mreže

- Divna ima dete od tri godine i sada je trudna, dva, tri meseca. Ne znam kako je, kao roditelj, mogla da digne ruku na našu majku. Moje najmlađe dete ima tri godine i moram da se borim, ali verujte mi da neznam kako se krećem i kako se zovem - rekla je Monika za beogradske medije.

Divna M. nalazi se u pritvoru dok se ne završi obdukcija i dok se ne utvrde sve okolnosti događaja.

Da podsetimo, jezivi zločin otkriven je kada je Monika prijavili policiji nestanak majke, nakon čega je u šahtu u blizini kuće gde su Divna i Danica živele pronađeno upravo telo nesrećne Danice. Komšije su otkrile za Kurir da se iz šahta osećao nesnosan smrad.

- Iako smo osetili neprijatan miris, nismo sumnjali da je reč o ljudskom lešu. Pričala sam s dedom o tome, mislili smo da je u pitanju mrtva mačka ili neka druga životinja. Stvarno smo u šoku - kaže Jovana, dok njen deda Ivica Staparski kaže da je ubijena Danica bila divna žena.

#Bečej

#Ubistvo