AKTUELNO

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, optužen da je vođa kriminalne grupe koja je počinila najmonstruoznija krivična dela, postao je juče otac treći put.

Njegova supruga Bojana porodila se u privatnom porodilištu u Beogradu.

Ona je nedugo posle njegovog hapšenja otputovala u Grčku, ali se pred porođaj vratila u Srbiju, prenosi više izvora.

'IMA ZLATNU DECU'

Prema rečima Belivukovih komšija Belivuk je bio „super kao komšija”.

Ovo što se pominje za njega nije moguće, sve je namešteno. Nemam reči. Istina, nije ni moje da kažem, ali potpuni šok – kaže naš sagovornik. Svi koji su Belivuka znali, dodaje on dalje, čude se.

– Zlatnu decu ima. Ćerkica mu se rodila ovde… – nastavlja komšija, ali odmah zastaje, poseže rukom za džep, vadi maramicu pa briše suze. Najviše mu je krivo, kaže dok mu brada drhti, zbog sina i ćerke.

Deca su mnogo vezana za njega. Kada su ga pre dve godine sumnjičili da je učestvovao u onom ubistvu (Vlastimira Miloševića, prim.nov.), sin mu je baš imao problema u školi. Maltretirali su ga vršnjaci, govorili mu da mu je otac ovakav, da je onakav… te traume… da onako drhti… – zastaje on dok mu pogled luta u daljinu, pa posle pauze nastavlja:

– Nikada od njega nisam čuo povišen glas, da se ženi obratio neprimerenim tonom… I onda ovo – u neverici širi ruke dok ostaje bez reči.