AKTUELNO

Nakon što su se pojavile provokativne koje je nekadašnja državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović slala ministru, u to vreme jednom od najmoćnijih političara u Srbiji, a koje napravljene uglavnom u kabinetu u kom je radila, pojavile su se nove fotografije koje Hrkalovićevu predstavljaju u potpuno drugačijem svetlu.

Naime, ovog puta pojavile su se fotografije na kojima je veoma prisna sa nepoznatom ženom.

Na fotografijama je vidno raspoložena i nasmejana, dok crnka pored nje jezikom pokušava da dodirne njeno lice.

Foto: Privatna arhiva, Objektiv.rs

Podsetimo, Hrkalovićeva je uhapšena u petak, zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića u Ulici 27. marta u centru Beograda.

U ekstremno lukzunom stanu bivše državne sekretarke, policija je u sefu pronašla oko 50.000 evra.

Foto: Privatna arhiva, Objektiv.rs

Takođe podsećamo da je u julu prikazano jezivo ubistvo koje se desilo u centru Beograda, kada je ubijen Vlastimir Milošević.

Video: TV Pink

Za ovo ubistvo je bio osumnjičen, a potom oslobođen Veljko Belivuk, kao i Marko Miljković i još jedna osoba. Telo Vlastimira Miloševića nađeno je 30. januara 2017. u rano jutro na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, u centru Beograda. Ubica je ušao u ulaz zgrade u kojoj je Milošević stanovao i tu ga je čekao.

Kada se Milošević pojavio na vratima, na njega je ispalio deset hitaca iz “škorpiona” s prigušivačem, od čega ga je sedam pogodilo u telo i jedan ispod brade. Uprkos tome, ranjen je počeo da trči i pobegao preko ulice, ali je usled krvarenja pao na tramvajske šine. Ubica mu je prišao i ispalio još šest metaka u glavu.