AKTUELNO

Upadom policije završila se drama koja je juče u Novom Sadu trajala više od devet sati, kada je jutjuber i autor "Dnevnjaka" Daniel Đukić pretio iz zaključanog stana da će se ubiti, kao i da će ubiti sve one koji mu se približe. Sve je prenosio uživo na društvenim mrežama.

Niko od komšija u zgradi u kojoj živi Đukić, nije želeo pred kamere "Nacionalnog dnevnika", ali ono su nam rekli da su bili veoma uznemireni zbog svega što se juče dešavalo.

Foto: Printscreen YouTube/Dnevnjak

Postavlja se pitanje zbog čega je Daniel ovo uradio, kao i da li je bio psihički rastrojen. Privatni detektiv Uglješa Grgur kaže za Pink da se ne može reći da se radi o osobi koja je psihički poremećena. On smatra da je u pitanju više hir, kako bi Đukić skreno pažnju na sebe.

Foto: Instagram.com/192_rs, YouTube Printscreen/Dnevnjak

Ne može se reći da se tu radi o psihički poremećenoj osobi, to je neki njegov hir, moguće pod dejstvom opijata, alkohola, ali verujem da je on hteo to da iscenira da bi bio u centru pažnje i da bi se pričalo o njemu - rekao je za Pink, Grgur.

Foto: TV Pink Printscreen

I upravo su se među Đukićevim pratiocima pojavile tvrdnje da su njegove objave već mesecima bile čudne, kao i da su to bili signali da nešto nije kako treba.

Kako su mediji juče pisali, Đukić je bezbedno evakuisan iz stana, nakon čega je zbrinut na neuropsihijatriji Kliničkog centra Vojvodine. U ovakvim situacijama, psihijatar Nebojša Baračkov, objasnio je kako lekari postupaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokušavamo prvo lepim rečima da ga dovedemo do zdravstvene institucije, a ne odmah nasilno. To nam je poslednja linija odbrane, iza toga, nema dalje - kaže Baračkov.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, ranije danas, za medije su se oglasili poznanici Daniela Đukića iz Apatina, gde je odrastao dok nije otišao na studije u Novi Sad.

Oni su rekli kako je Đukić navodno imao probleme sa kockom i zelenašima, kao i da je njegove dugove vraćao otac sve dok se nije ubio pre dve nedelje.