AKTUELNO

Majka koja, uprkos svemu, ne gubi nadu da će naći svoju ćerku, ohrabrila je Matejevog oca porukom da ne odustaje.

Snažnu poruku ocu nestalog Mateje Periša uputila je Kragujevčanka Vesna Đorić, čija je ćerka Biljana nestala pre više od šest godina.

Foto: Facebook.com

Majka koja duže od šest godina traga za svojom ćerkom Biljanom za Nenada Periša, oca 27-godišnjeg Splićanina Mateja nestalog u Beogradu uoči Nove godine, ima reči podrške i ohrabrenja.

Foto: Facebook.com/Nenad Periš

- Iz sveg srca želim da se dečko što pre nađe, jer ne bih želela da prolazi agoniju koju mi prolazimo već šest godina. Nema goreg saznanja od toga da vam dete nestane. U tom slučaju ste nemoćni – kaže Vesna Đorić za Pink.

Iskreno se, dodaje, nada da Nenad što pre pronađe svog sina i da zajedno otputuju nazad u svoju zemlju i svoj dom. Matejevom ocu poručuje i da u moru informacija sve treba proveriti, ali isključivo u saradnji sa policijom. Poručuje mu i da se nikako ne oslanja na navodne vidovnjake.

Foto: TV Pink Printscreen

- Iz svog iskustva znam da će mu se javljati razni vidovnjaci koji će pokušati i da mu iznude novac. Ni slučajno ne treba da nasedne i treba da ima poverenje u naše Ministarstvo unutrašnjih poslova – kaže Vesna.

Podsetimo, poslednji put Biljana Đorić viđena je 2. decembra 2015. godine u Mataruškoj Banji kod jedne trafike. Opsežna potraga do sada nije dala rezultate.

- Kada vam dete nestane minut je kao godina, a godina kao decenija. Ovo ne bih poželela nikome – zaključuje Biljana.

Foto: Nestali Srbija

Bez obzira na protok vremena, njena porodica ne gubi nadu i uveren je da je devojka živa i zdrava.

Video: TV Pink Printscreen

#Matej Periš

#Vesna Đorić