AKTUELNO

Savetuje mladim muškarcima da se “udaju”, odnosno da se presele kod supruge, tasta i tašte i da, kada im brak postane naporan – jednostavno odu kući.

Zoran Prvulović seo je jednog dana da ruča, a umesto jela, dobio je – sekiru u glavu! Da nije tužno, bilo bi smešno. Rođena žena sa kojom je već 35 godina u braku, napala ga je usred ručka, a Zoran je za “Novo vikend jutro” ispričao kako je izvukao živu glavu.

- Žena i ja smo sad u fazi kad se trpimo: trpim ja nju, trpi ona mene. Naiđe joj vreme kad je nervozna, pa počne da provocira, a ima i jezik i neprimeren rečnik. I tako ja trpim njene uvrede. Znate kako kaže narod: ljubavi ima u prvoj godini braka, narednih pet se bijemo i svađamo, a posle toga se trpimo – priča Prvulović.

Foto: TV Pink Printscreen

Savetuje mladim muškarcima da se “udaju”, odnosno da se presele kod supruge, tasta i tašte i da, kada im brak postane naporan – jednostavno odu kući.

Govoreći o inicijalnoj temi, Prvulović kaže da ga supruga često “juri po kući”, a da je tog dana do upotrebe sekire došlo posle rasprave.

- Bio sam napolju ceo dan, sekao sam drva. Kada sam ušao da jedem, tamo oko 5 popodne, supruga je došla do mene, besna i cinično mi rekla da imam propušten poziv i da me je “neka ili neko zvao”. Ja uzmem telefon pred njom, nađem broj, pozovem ga, a sa druge strane se javi moja snajka koja je htela da me nešto pita. Završio sam razgovor i seo da jedem – priča Zoran.

Objašnjava da je sve vreme tokom ručka slušao zvocanje supruge koja se praktično iznervirala jer na telefonu nije bila švalerka, već samo snaja.

- Ona je htela da mi nađe švalerku! Ja joj prebacim to što me je napala, a za sve to vreme ona hoda po sobi oko mene. Ustao sam i odgurnuo je spoljnim delom šake, a sud je to procenio kao šamar. Vratio sam se da jedem supu, pomislio sam da treba bar da se najedem i napijem, da budem sit kada me prijavi policiji i oni me odvedu da dam izjavu – priča Zoran.

Foto: TV Pink Printscreen

Dodaje da se ipak nije najeo jer je u jednom trenutku ona podigla sekiru i zamahnula u njegovom pravcu.

- Ustanem i otmem joj sekiru! Istog momenta sam otišao u policiju. U stanici sam prijavio pokušaj ubistva, a izjavu sam davao tri sata. Nakon toga, odveli su me na psihijatriju, gde sam prespavao. Odveli su me tamo jer su mi našli da sam pre 7 godina bio u Kovinu – prića Zoran.

Dobio je, kaže, zabranu prilaska i zabranu komunikacije sa suprugom, kao i iseljenje iz stana. I posle svega, kako kaže, bez nje ne zna da li bi mogao da živi, nedostaje mu i ne mrze se, već se “povremeno preziru”.

- Ženu nisam video 12 dana. I volim je i dalje, ali predao sam zahtev za razvod – priča Zoran.

#Novo jutro

#Zoran Prvulović