AKTUELNO

Diler droge tukao je nevenčanu suprugu u trećem mesecu trudnoće, kasnije, sumnja se i da je decu primoravao da diluju drogu po kraju. Ovo tvrdi Dragana Vidojković bivša kaskaderka i manekenka, žrtva porodičnog nasilja koja dodaje da je njen bivši partner prebio prste devojčici koja je krvava došla kod majke. On je već jednom osuđen zbog nasilja u porodici, a oni sklonjeni u sigurnu kuću.

Dragana za "Novo vikend jutro" kaže da je u početku sve bilo idilično i da ništa nije slutilo da će joj se život pretvoriti u pakao. Ispričala je kako su prvi problemi počeli kada je novac nestajao, a prve batine je dobila tokom trudnoće sa prvim detetom.

Foto: TV Pink Printscreen

Dešava se to da se deca i ja bojimo za naše živote, da deca nemaju normalno odrastanje, njihov otac je već osuđeni nasilnik, bila sam 6 meseci sa njih dvoje u sigurnoj kući. Mislila sam da će se to promeniti, ali to se nastavlja i dalje. Prvi problemi su nastali kada je novac počeo da se gubi iz kuće, kada on nije dolazio kući i kada je dolazio bio je alkoholisan i nasilan prema meni i njegovom detetu iz prvog braka. Prve konkretne batine sam dobila kada sam zatrudnela sa prvim deteom, iako je on znao da sam se ja 13 godina borila da dobijem dete, jer mi je bio ustanovljen totalni sterilitet. Toliko me je ugnjetavao, pokušala sam kroz prozor da pobegnem, ali su mi njegovi uzeli ličnu kartu, telefon... Bila sam zarobljena. Nisam imala kome da se obratim - rekla je Dragana.

"ILI ĆEŠ MENI DATI ILI IDEM KOD DRUGE!"

Na pitanje voditeljke Jovane Jeremić zbog čega je drug put ostala trudna nakon batina koje je dobijala, Dragana kaže kako je druga trudnoća nastala - silovanjem! Kaže i kako njen suprug ne plaća alimentaciju koja mu za oba deteta, naglašava Dragana, iznosi 100 evra.

Foto: TV Pink Printscreen

Tražio mi je i seksualne usluge iako sam bila u drugom stanju, ružno mi je što ovo pričam u jutarnjem programu, ali sam došla da otvorim dušu. Ovo predugo traje, skoro 5 godina, mnogo toga je iza mene, ja sam sama sa njima. Drugi put, trudnoća je nastala silovanjem. Ja sam podojila ćerku, u drugoj sobi su bili njegovi roditelji, otišla sam u kupatilo da previjem ranu, da se istuširam, ušao je, stavio mi ruku na usta i rekao: "Ili ćeš meni dati ili ću otići kod druge" i tako je nastalo drugo dete. Hvala Bogu, ono je živo i zdravo. Rana mi nije zarasla, dete sam dojila, nisam ni znala da sam ostala trudna. Doktorka mi je rekla da imam dva dana da odlučim. Pustila mi je otkucaje srca deteta, a sa druge strane je bilo moje prvo dete. Rodila sam dete, on je nastvio da me maltretira - priča Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

On me krivi za svaki svoj korak, ne znam šta hoće od mene, zašto ne može da nastavi svoj život koji je skockao, ostvaren je u muzici, ne znam šta treba da uradim da bi me ostavio na miru i plaćao alimentaciju. Njemu je dodeljena najminimalnija alimentacija od 100 evra, javno mogu da kažem, za oba deteta, vikao je u sudnici: "Neka bude srećna i ako bude toliko dobijala", za vreme korone nije mogao da pozove svoju decu - dodala je ona.

Dragana kaže kako joj se suprug i dalje meša u život, da joj ne dozvoljava da ima svoje prijatelje, kao i da je zbog njega promenila tri firme, jer joj se mešao i u posao od kog izdržava njihovu decu.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim mu sve najbolje, samo neka se skloni, jer ja ne znam šta može sutra da se desi, ne znam šta meni može da se desi sada kada izađem, jer je sklon porocima, alkoholu... Ima neke ljude oko sebe i ja prosto više ne znam. On je osuđen za nasilje u porodici, čim je to isteklo, on je opet učinio isto delo. Zavrnuo mi je ruku, šutirao me je... Ružno mi je to da pričam. On je to radio i svojoj bivšoj ženi, ceo Trstenik zna da su potezali noževe jedno na drugom, da su to bile batine, havarija... On promeni izraz lica, oči mu postanu crne, ne bira ništa - istakla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

"SUMNJAM DA DECU KORISTI ZA KRIMINALNE RADNJE"

Gošća Jovane Jeremić je zatim ispričala i šta joj je ćerka rekla pre destak dana, kao i da sumnja da decu njihov otac koristi za svoje mračne poslove, odnosno, kako je Dragana naglasila - kriminalne radnje.

Pre desetak dana mi je ćerka rekla: "Mama, tata se drao na babu. Mama, tata je šamarao brata. Mama, tata nas je vodio tu. Mama, mi ništa nismo jeli". Imamo nažalost presudu gde je dogovor sa mnom da viđa decu. Međutim, on niti vodi računa o deci, ne ispunjava svoj deo kao otac, ne hrani ih i ja sumnjam da ih koristi za najgore moguće radnje, a to su kriminalne radnje, jer sam nalazila po stanu svašta nešto - kaze Dragana.