AKTUELNO

Saobraćajna nesreća dogodila se na auto-putu Beograd-Niš.

Tragedija se desila oko 22.40 časova, na deonici između Aleksinca i Draževca, u traci auto puta kojom se ide ka Nišu. Ono što se za sada zna jeste to da su u pitanju profesionalni vojnici, kako se nezvanično saznaje, pripadnici jedinice Vojne policije iz Niša.

Oni su se kolegama išli autoputem u dva džipa marke “puh”, ali su se u jednom trenutku zaustavili u zaustavnoj traci, sa upaljenim rotacionim svetlima, verovatno jer je vozač jednog terenca posumnjao na kvar.

Dvojica nastradalih su, pretpostavalja se, bili ispored vozila kada je na njih naleteo teretni kamion, beogradskih registarskih oznaka, koji se takođe kretao ka Nišu.

Kamion koji je pokosio dvojicu vojnika zaustavio se tek više od 50 metara od mesta nesreće.

Na samom šleperu bilo je vidljivo oštećenje na desnoj strani kabine, kojom je i udario i usmrtio vojnike. Kako je došlo do tragedije, da li vozač nije video vojnike pored vozila koja su navodno imala upaljena rotaciona svetla ili se strašna tgragedija odigrala drugačije, znaće se po okončanju istražnih radnji.

Uviđaj na mestu nesreće obavljen je noćas, a osim predstavnikia tužilaštva i saobraćajne policije na lice mesta izašli su i pripadnici vojne policije.

Tragedija je mogla biti znatno većih razmera jer je u džipovima u bilo još vojnika. Dvojica nastradalih su bili iskusni profesionalni vojnici koji su se dugo bavili tim poslom.

Pink.rs

#Nesreća

#Saobraćajna nesreća

#Tragedija

#Vojska

'