AKTUELNO

Krvavoj tragediji prethodila je burna svađa, a komšije sumnjaju da je poznati hirurg osim ljubavnih, imao i finansijske probleme.

Srđan Cvetanović (59), specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa VMA, posle burne svađe ispalio je hitac iz pištolja u glumicu Ivanu Panzalović (30), pa istim oružjem presudio sebi.

Komšije, još u šoku od tragedije, kažu da se poznati hirur ženio tri puta.

- Srđan se u mladosti zabavljao sa komšinicom iz zgrade, Tanjom sa kojom se venčao i dobio trojke – Sonju, Nikolu i Milicu. Međutim, brak nije potrajao, a deca su mu retko dolazila, a on nije često pričao o njima osim o ćerci koja je skoro stupila u brak pa se hvalio. Za Nikolu je pričao da nešto radi, išao je u SAD ali se vratio, a Milica je valjda završila dizajn - navode oni.

Prema njihovim rečima, njegovog bolesnog oca Dragana je negovala Marija, medicinska sestra sa VMA, sa kojom se kasnije oženio i živeo u ovom stanu.

Foto: Facebook

- Pre nekog vremena čula sam lupanje vratima, vrisku, a sutradan sam čula od komšinice da se posvađao sa njom i da je ona pobegla u samo u tangama i majici. To zna jer je videla Mariju i ponudila joj da dođe kod nje u stan kako bi joj pomogla. Nakon njenog odlaska, stan je bio zapušten, cveće se osušilo, nered je bio ispred vrata, neke stare saksije - pričaju komšije.

Ovo je motiv krvave tragedije?

Njihova veza je poslednjih nedelja ušla u krizu, a sve je kuliminiralo sinoć, kada ga je Ivana pozvala i saopštila mu da hoće da ga ostavi. Cvetanović je trebalo sinoć da bude dežuran na VMA, ali posle razgovora sa Ivanom pozvao je kolegu i zamenio smenu. Odmah se uputio do stana gde je počela rasprava koja je prerasla u žestoku svađu koja se završila tragedijom, prenose mediji.

Naveli su da nije bio ljubazan kao ranije, a nakon Marijinog odlaska često se čula lomnjava i buka iz njegovog stana.

RAZVEO SE ZBOG NJE! Ovo je plastični hirurg koji je mladoj glumici pucao u glavu, a onda se UBIO (FOTO)

- Kada sam videla ceduljicu sa prezimenom Panzanović, shvatila sam da neko živi sa njim i da se oni svađaju noćima. Šta bi toj devojci da ostane sa njim, kada je malo starija od njegove dece - rekla je komšinica dodajući da je na terasi videla neko debelo staklo, a isto je jutros zatekla ispred svojih vrata.

Foto: Facebook

KOMŠIJE NE MOGU DA DOĐU SEBI: Evo šta je prethodilo krvavoj drami na Dedinju u kojoj je upucana mlada glumica!

- Noćas oko dva sata čula sam buku. Pomislila sam: Bože sa kim se sada tuče? U jednom momentu se čuo ženski krik i zvuk neke lomnjave i videla sam ventilator u dvorištu. Uplašila sam se i zaključala, nisam smela da izlazim. Izgleda da je ona u međuvremenu pozvala policiju, a on zatim pucao - kazala nam je.

Foto: Pink.rs

Komšije nemaju pouzadana saznanja o razlozima svađe, ali nagađaju da bi ljubavni i finansijski probelmi mogli biti motiv tragedije.

- Bio je švaler, imao je ljubavnice pa pretpostavljam da su ga zbog toga ostavile i prva i druga žena. Ne mogu da pomislim da je u stanje da ovako nešto uradi, verovatno jer je imao novčane probleme jer je izdržava decu, valjda je plaćao alimentaciju, a koliko znam da ga više na klinici nisu cenili kao ranije - smatra ona.

#Dedinje

#Ubistvo

#glumica

#hirurg

'