AKTUELNO

Potraga za Matejem Perišem (28) iz Splita koji je pre više od tri meseca nestao u Beogradu i dalje traje. Njegov otac za otkriva da je po povratku u Split razgovarao sa njegovim prijateljima.

- Video sam se sinovima mog druga. Pričali smo o svemu, ali niko od njih ne zna zbog čega je i gde je Matej nestao. Mogu vam samo reći da su potrešeni sada isto kao i pre 90 dana. Mozik još nisam skopio niti znam gde je moj sin. Verujem da je dobro i čekam ga - kaže Periš koji snagu nalazi u veri.

Foto: Printscreen YouTube/MUP Republike Srbije, Privatna arhiva

Nenad Periš pre nekoliko dana nakon skoro tri meseca napustio je Beograd. Vratio se u Split gde mu je porodica.

- Moje srce je u Beogradu gde mi je nestao sin. U stalnom kontaktu sam sa beogradskom policijom. Za sada nema novih infomacijama. Potraga se nastavlja i sa lepim vremenom ona će se intezivirati. Ja i dalje čekam da vidim Mateja - kaže Nenad.

Foto: Društvene mreže/Privatna arhiva

Nakon 90 dana zahvalan je svim ljudima koji su uključeni u potragu za njegovim sinom.

Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine kada je napustio beogradski klub "Gotik". Pre nego što je izašao napolje platio je konobaru flašu viskija. Njegovi prijatelji i policiji i Nenadu su rekli da su mislili da se Matej zapričao sa nekim. Tek kada su videli da je ostavio jaknu uplašili su se za njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosadašnja istraga je utvrdila da Matej nije bio u sukobu ni sa kim. Međutim, niko sa sigurnošću nije mogao da potvrdi da je on upao u Savu.