AKTUELNO

Policija je posle 17 meseci na pragu da rasvetli brutalno ubistvo Jelene Marjanović.

Forenzička ispitivanja donela su obrt u istrazi i ukazala na to da je pevačicino telo samo bačeno na nasip, ali ne i da je tamo ubijena.

Srpski telegraf na osnovu dosadašnje policijske istrage predstavlja gde je zapravo ubijena Jelena i kako.

Foto: Srpski telegraf

Prema najverovatnijem scenariju ovog jezivog zločina, supružnici su se početkom aprila prošle godine najpre posvađali u porodičnoj kući u Borči.

Kako se veruje, Marjanović je tada gurnuo ženu niz stepenice, a potom, dok je bespomoćno ležala na podu njihove kuće, dohvatio šrafciger ili neki drugi predmet i nasrnuo na nju. Ono što je nesumnjivo utvrđeno jeste da je ubica besomučno i zverski tukao Jelenu po glavi oštrim predmetom.

Udario ju je na desetine puta, što je, prema rečima naših sagovornika, odlika zločina iz strasti.

Foto: Srpski telegraf

- Pretpostavlja se da je privedeni Marjanović odvukao telo u kupatilo da bi dotukao Jelenu i uklonio tragove. On je navodno Jeleni varikinom prao prste da bi uništio sve dokaze da on stoji iza zločina. Telo je potom zamotao u ćebe ili tepih, a potom i abrazivnim sredstvima uklonio tragove krvi s poda, tepiha, kao i u kupatilu - kaže izvor iz istrage.

NOVI DETALJI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Nalazi obdukcije i tragovi sa mesta zločina RAZOTKRIVAJU UBICU (VIDEO)

Zoranu krvave ruke

Odmah nakon što je zločin otkriven, utvrđeno je da je Marjanović imao ogrebotine na rukama i šakama. Prema pisanju Srpskog telegrafa, utvrđivalo se na koji način ih je zadobio. Sumnjalo se da ga je čak i Jelena izgrebala, ali dokaza za takve tvrdnje nije bilo. Marjanović se branio da je povredio ruke dok je po žbunju tražio nestalu suprugu.

Marjanović, kako je utvrđeno dosadašnjom istragom, posle zločina je otišao na nasip u Crvenki i prijavio policiji da mu je nestala supruga dok je džogirala.

Foto: Srpski telegraf

Abrazivnim sredstvima uklonjeni svi tragovi krvi u kupatilu i s tepiha u kući u Borči?

Zoran je ispričao da je 2. aprila sa ćerkom i suprugom došao na nasip kako bi Jelena trčala. Prema njegovim rečima, ona je nestala oko 16 sati, a nestanak je prijavio tek nakon četiri sata. Na lice mesta ubrzo su stigle policijske ekipe, ali od Jelene nije bilo ni traga ni glasa - priča sagovornik.

Foto: Srpski telegraf

OTAC I BRAT OBIŠLI ZORANA U ZATVORU: Nakon izlaska Vladimir rekao samo DVE rečenice koje otkrivaju SVE! (VIDEO)

Kako dodaje, potraga je prekinuta zbog mraka, ali je nastavljena rano ujutru. - Najpre su pronađeni pevačicin mobilni telefon i patika, a potom i izmasakrirani leš - navodi izvor.

500 osoba saslušano u istrazi o ubistvu pevačice

Policija je odmah krenula u potragu za brutalnim ubicom, ali dokaza za hapšenje nije bilo. Tako su istog dana kad je nađeno Jelenino telo priveli njenog supruga Zorana, ali je posle 48 sati izašao na slobodu.

Foto: Facebook, Pink.rs

Odalo ga blato?

Međutim, godinu i po dana kasnije, slučaj je rasvetljen, a Marjanovića su odali DNK tragovi i tragovi blata nađeni na pantalonama, koji se poklapaju sa onim otkrivenim na mestu na kojem je nađeno telo njegove žene.

#Jelena Marjanović

#Srpski telegraf

#Ubistvo

'