AKTUELNO

Brajan Volš je navodno na smrt pretukao svoju suprugu Anu Volš, a zatim bacio njene posmrtne ostatke, nakon što je na internetu pretraživao kako da se otarasi tela.

Novi detalji su otkriveni danas tokom suđenja kada su Brajanu pročitane optužbe da je ubio svoju ženu, koja je nestala 1. januara.

Kako prenosi Foks njuz, Brajan je zurio pravo ispred sebe dok su tužioci čitali optužbe i navodili dokaze do kojih su došli.

To je bilo 10 kesa za smeće koje su uključivale testeru za nož, sekiru, krvavu odeću, krvave prostirke i lične stvari, uključujući Aninu vakcinaciju protiv Kovida-19 i deo onoga što je izgledalo kao njena ogrlica.

Krv je testirana u kriminalističkoj laboratoriji i otkriveno je da pripada i Brajanu i Ani Volš, naveli su tužioci.

Foto: Printscreen YouTube//LYNN POLICE DEPARTMENT

Istražitelji nisu uspeli da pronađu Anino telo, za koje su veruju da je spaljeno pre nego što su uspeli da je lociraju.

Jutros su mediji objavili da se sumnja da je Brajan Anu raskomadao u podrumu. Nakon što je, kako se sumnja, izvršio ovo delo, njene posmtrne ostatke odložio je u spalionocu.

Izvori upućeni u slučaj, izjavili su da je signal Brajanovog telefona lociran na dve deponije i centra za reciklažu u kojima su korišćene spalionice - jedan u Abingtonu i drugi u Broktonu - dva predgrađa na južnoj obali Masačusetsa blizu imanja porodice Volš u bogatom gradu Кohaset.

Foto: Instagram.com/anawalshe, Google Mpas,/Printscreen

- Postoji velika količina fizičkih dokaza prikupljenih na različitim lokacijama, ali malo je verovatno da će telo biti pronađeno - kaže za LAMag visoki zvaničnik policije.