AKTUELNO

Policija sumnja da je malena Petra nekoliko puta krvnički pretučena, a čeka se obdukcija da bi i ovo potvrdila

Miloš N. (26) tek kada je uhapšen pod sumnjom da je nasmrt pretukao pastorku Petru V. (2) u Zaječaru svi su počeli da pričaju da je "nasilnik i da je i ranije znao da ošamari decu od svoje vanbračne supruge".

Prijava za nasilje nije bilo ni u Centru za socijalni rad ni u policiji.

Policija u Zaječaru po nalogu Višeg javnog tužilaštva odredila je pritvor i Jeleni T. (23) majci ubijenog deteta. Sumnja se da je ona znala da Miloš zlostavalja njenu ćerku, ali da ga nije prijavila nadležnima.

U razgovoru sa komšijama, Miloša i Jelene, oni tvrde da se iz njihove kuće često čula svađa i vriska. Odlazili su da ih opomenu, ali niko nije zvao policiju.

Foto: TV Pink Printscreen

I otac ubijene Petre, Nemanja V. juče je potvrdio slična saznanja. On tvrdi da je Miloš njegovog sina "bacao i ko zna šta bi bilo da ga nije sprečio i spasao". Ni on ga nije prijavio policiji.

Prabaka ubijene dvogodišnje devojčice javno je iznela optužbe da je Miloš nasilnik. Ona nam je ispričala da joj se praunuk, brat ubijene Petre požalio da ga je očuh bacao na krevet i udarao. Da je umeo i da našamara i vanbračnu suprugu Jelenu. Ni Cveta N. nije obavestila policiju o nasilniku.

Inspektori sumnjaju da je malena Petra nekoliko puta krvički pretučena, a čeka se obdukcija da bi i ovo potvrdila.

Takođe, sumnja se i da je majka Jelena znala, a ćutala da joj vanbračni muž zlostavlja ćerkicu.

Petra V. umrla je nakon batina u utorak u bolnici u Zaječaru.

Autor: