AKTUELNO

Jetmir Gočaj (24) osumnjičen da je 23. decembra ubio Ivanu Krivokapić u iznajmljenom stanu na Zvezdari, nestao je sa radara policije. Potraga za ubicom nesrećne devojke traje već tri meseca, a od njega ni traga ni glasa!

Kako se sumnja, Jetmir je nakon zločina odmah napustio Srbiju i od tada nema nikakvih novosti o mladiću koji je monstruozno ubio mladu devojku.

Za osumnjičenim Jetmirom, raspisana je međunarodna poternica 16. januara, međutim, on još uvek izmiče pravdi.

- On je napustio Srbiju odmah nakon zločina, uništio je mobilni telefon. Njegova familija i prijatelji tvrde da ne znaju ništa o njemu. Bukvalno mu se izgubio svaki trag. Izvršili smo sve provere u cilju njegovog lociranja i hapšenja, ali za sada ne znamo gde se on nalazi, jer je odmah po raspisivanju poternice uništio svoj mobilni telefon i time nas onemogućio da mu uđemo u trag putem GPS-a - rekao je sagovornik iz istrage za medije.

Navodi i da su razgovarali sa njegovim prijateljima, rodbinom, te da svi tvrde da ga nisu videli.

Foto: Instagram/printscreen

- Pretpostavljaju da uopšte nije u Crnoj Gori. Naveli su da njegova familija živi u Albaniji i da je moguće da je otišao tamo i da mu oni pomažu. Neki od njih su upoznali Ivanu, neki je nikada nisu videli, ali niko ništa nije znao o njihovom odnosu - navodi izvor.

Porodica se nada hapšenju

Porodica ubijene devojke nema mira dok je Ivanin ubica na slobodi, te se nadaju da će ga policija naći.

- Kako nam može biti lakše kada je Ivanin ubica na slobodi, nemamo mira. Nikada nam Ivana nije pričala o njemu, prvi put smo ga videli na kamerama kada je i otkriveno da je ubio našeg anđela - rekao je ranije Miodrag, stric ubijene devojke.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Ivanino beživotno telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život.

Sumnja se da je Jetmir G., 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

#Jetmir G.

#Ubistvo

#Zvezdara