AKTUELNO

Mane K. (37) je osoba koja je uspela da se spasi posle prevrtanja čamca u subotu uveče na Dunavu kod Ade Huje u kome je bio sa trojicom prijatelja .Za trojicom njegovih prijatelje se i dalje traga, a nestali su Milan Nikolić, Miloš Marković i njegov kum Nenad Trivković.

Mene se zahvaljujuči dasci obložene stiroporom, uspeo da se održi na vodi a potom da se dokopa obale. On je sav pogubljen i izgreban od rastinja upao u prvu kuću na koju je naišao.

Uzrujan i uplašen jedva je uspeo da objasni šta se dogodilo.

Foto: Printscreen Društvene mreže

- Bili smo gore, išli smo iz Višnjice, šetali, pili, krenuli smo kući da Beograd. Naišao je talas i samo nas poklopio i tamo se okrenulo nas trojica, samo sam ja došao plivajući do obale, brate. Ne daj Bože, sutra čitaš u novinama, brate. Molim te, molim te", jedva je izgovarao Mane, koji je bio izbezumljen.

Podsetimo, trojica mladića nestali su u subotu uveče u reci kod Ade Huje kada im se prevrnuo čamac u kom su bili. Sa njima je u polovilu u tom trenutku bio i četvrti drugar, Mane K. koji je jedini uspeo da dopliva do obale. On je pregledan u Urgentnom centru, fizički je stabilan, ali je pod velikim stresom i šokom, kažu njegovi poznanici.

Prema njihovim rečima, ništa nije ukazivalo na to da će se ovako nešto dogoditi, a za svu četvorici imaju reči hvale, nazivajući ih velikim ljubiteljima prirode i druženja.

- Milan uskoro postaje otac, jer je njegova žena trudna. Jedva je čekao bebu, a o tome je u septembru obevestio prijatelje na Fejsbuku. Mane K. i Nenad su kumovi. Voleli su reku, provodili su vreme na vodi i ovo im nije bio prvi put da su isplovili čamcem - kaže izvor i dodaje da su se četvorica drugara u subotu okupila posle dužeg vremena.