AKTUELNO

Voditeljka Jovana Jeremić jutros je u okviru Novog vikend jutra zajedno sa svojim gostima govorila o najvažnijim temama u zemlji.

Andrija Jorgić, direktor "Borbe" istakao je da su dva jeziva masakra koja su pogodila Srbiju skupa škola i skup nauk.

- Uspešni ljudi se čude, kako, šta, a nemaju vremena za decu. Devedeset posto ubica su hiperinteligentni, deca uglednih roditelja. Treba da damo doprinos u tome, da se više priča o svemu ovome - rekao je on.

Pink je prvi prekinuo program, pre dana žalosti, imali smo specijalne emisije sa mnogo ljudi, gostiju, šalju se poruke, usmerava se priča ka dobrom pravcu, dodao je.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir Kokanović, predsednik Saveza Srba Slovenije kaže da su velike tragedije pogodile sve u Srbiji, a da je na nama da se borimo i izborimo sa svim sa čim ćemo se suočiti.

- Nama je ovo jedno od najtežih jutara na ovoj televiziji - rekao je Kokanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je naveo, na društvenim mrežama, krivci se traže u medijima, što je van pameti.

- To se zloupotrebljava. Ova televizija je nešto što je dalo veliki doprinos u podizanju svesti. Mi smo komentarisali sve u moru ovih negativnih stvari, i govorili o vršnjačkom nasilju - rekao je Kokanović.

Nemanja Velikić, voditelj TV Pink istakao je da je ova informacija o nemilim događajima pogodila sve.

- U svima ima krivca. Mediji trče ka ekskluzivnim informacijama, tu su fotografije koje ne treba da se nađu i slično. Vrši se tabloidizacija ovog malog monstruma - dodao je Velikić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: